Buna ziua. As dori sa stiu daca un curs postuniversitar de specializare cu durata de 1 an, organizat de o universitate acreditata este sau nu vechime in munca sau in specialitate. Ma poate lamuri cineva, de asemenea, care e diferenta intre Master si cursul postuniversitar de specializare? Multumesc.
Nu sunt fan al unui anumit politician, dar mai ca imi vine sa strig: "Jos mafia, sus patria!", cd ma gandesc ce frumos s-a copiat cu hands free la Bucuresti, ce drumuri dese se faceau catre baie in scopuri de Memoplus, ce frumos s-a dictat din Coduri anumitor "catindati" la Constanta, ce minunat este sa astepti niste rezultate....ehehe..."nu stiu altii cum sunt", dar eu mai am putin si uit ca am participat intr-o mascarada de examen...a trecut o luna aproape...:O#-o
pai, nu stii..e cam sine die..si nu de Bacovia...totusi, nu va puneti prea mari sanse in aceste rezultate....nu cred ca s-au solutionat pozitiv prea multe...ideea este clara: cat mai putini avocati stagiari.. Ce nu pricepeti??
Numai cu demascarea mediatica a culiselor acestui examen nu facem nimic. Dupa validare, rezultatul ramane definitiv. S-a gandit cineva sa mearga mai departe? Ce demersuri in acest sens ati facut?...concret, nu vorbe goale.
Oricum, ridica multe semne de intrebare aceasta procedura privind validarea si comunicarea rezultatelor. Isi asuma careva din conducerea Uniunii raspunderea pt degringolada acestui examen?? Intr-o tara civilizata, s-ar impune chiar o demisie..dar, traim in Romania..si postul se ocupa tot timpul. :P