cei 2 prieteni sunt si frati,cam la ce suma s-ar estima cautiunea pt ei?
aaaaaaaa si in legatura cu paznicul: la intrebarea daca a avut legatura cu furtul a mintit.va rog a-mi raspunde.multumesc
si mai e o chestie ca avocatul spune ca dupa primul recurs nu mai putem face altul in astea 29 de zile,decat dupa.asa este?ei nu mai au antecedente penale,sunt la prima abatere.
mai exact au stat la masina pana sa adus materialul furat,iar in momentul cand a ajuns cu acesta unul nici nu a coborat din masina iar celalalt ia ajutat sa le puna in masina. Ei sau prezentat de buna voie la politie,am uitat sa specific sa li sa trimis acasa o citatie sa se prezinte ,dar asta dupa 4 luni de la fapta. infractorul cel care e si el in arest a declarat ca pe ei iau luat precum "carausi",deci si declaratia acestuia ar fi in favoarea lor, cei 2 au spus totul ,au recunoscut ca au fost cu masina, au zis si de prezenta celorlati,inca 3 pers,care sunt fugite,au zis cum sa intamplat. si mai e si chestia cu paznicul firmei respective: ca acesta ar fi zis ca la legat de maini si de picioare nu ei ci celalalt arestat,dar pol la dus la medic si la testul acela de minciuni pt a afla adevarul,si sa adeverit ca minte(pt ca nu a prezentat leziuni,si a picat si testul de minciuni:a fost o intrebare daca . la recurs inculpatul a spus ca ia dat 20 mil vechi pt ai lasa sa intre (el cu cei fugiti),paznicul lasandu-i si spunandu-le "din partea mea luati totul ca oricum firma e in faliment"
2 prieteni sunt complici la furt calificat,au fost arestati pt 29 zile,recursul a fost respins.....si-au angajat avocat. practic ei au fost decat cu transportul obiectului furat,nu au participat la furt,prejudiciul a fost recuperat,dar din cate am inteles l-au bagat ca rebut pt ca a fost taiat,ceva de genu
Problema mai grava e ca cei care au furat,in afara de unul care e si el arestat,au fugit.ei acum au sanse sa iasa,sau macar ce ma puteti sfatui,pt ca avocatul da sperante,altii zic altceva. va multumesc