avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate oanacazacu

Activitate oanacazacu

va multumesc pebtru raspunsuri...dar ce se va intampla in momentul in care va incepe procesul? fratele meu va fi8 concediat suspendat din functie?
As vrea din tot sufletul sa ma ajutati si pe mine macar cu niste sugestii. Incerc sa fiu cat mai scurta: fratele meu, pompier-sofer, a fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu victima. Imaginati-va o intersectie in forma de T linia mai lunga de la T fiind drumul principal pe care circula fratele meu, a semnalizat intentia de a schimba directia de mers spre stanga a patruns pe strada pe care a semnalizat si din fata venea un tir care pur si simplu i-a taiat calea. El a apasat pedala de frana si tractand dupa el o semiremorca( el conducea dacia 1310) de pe drumul principal de undeva din spate dreapta o persoana in varsta care conducea un moped a agatat partea din spate a remorcii si a cazut. S-a procedat corect de catre fratele meu pana la conducerea la spital a victimei care era constienta si se simtea bine fara a parea ca are leziuni grave. La ceva timp 2-3 ore victima a fost operata de urgenta( ruptura de intestin). In fine toate obligatiile catre doctori donatori de sange au fost suportate de catre fratele meu iar acum victima este la domiciliul sau fiind intr-o buna stare de sanatate(si-a revenit repede dupa operatie). victimei i-a fost stabilita alcoolemie nu stiiu exact cat. fratelui meu 0,00% Pe langa asta au existat 2 martori care au declarat ca inainte de impact victimei i s-a atras atentia de catre un trecator ce se afla pe trotuar si aceasta nemaivazand coltul remorcii a cazut cu tot cu moped. Ce m-ar interesa fratele meu daca s-ar depune plangere si ar incepe procesul penal ar fi intr-un fel afectat la serviciu? Initial rudele victimei au cerut suma de 100mil lei vechi iar acum cred ca vor sa depuna plangere. totul s-a intamplat acum 2 sapt iar victima a stat in spital cca 10 zile. credeti ca ar avea castig de cauza sau ar fi bine sa se impace? Va rog din suflet sa ma ajutati. Multumesc