BUNA ZIUA,da casa a fost vinduta si am cumparat un apartament ,da am trecut matusa mea pe contractul de apartament dar fara nici un fel de clauza ,ea detine jumatate din apart si eu cu el jumatate.merci,fostul sot care suntem divortati din 1997 si mai exista si azi pe contractul de apartament ,nu stiu daca am sa scap de el
merci,deci el mai are inca obligati fata de matusa mea chiar daca casa a fost vinduta? si nu exista nici o lege care sa il excluda de pe actele de apartament daca suntem divortati din 1997 sau sa se treaca dreptul lui pentru fata care o avem impreuna si are 20 de ani,merci
buna ziua,as avea doua intrebari,o matusa a mea mia facut mie si sotului meu un act vinzare cumparate cu intretinere ,dupa un timp am vindut casa accea si am cumparat un apartament ,pe contractul apartamentului am trecut si matusa mea.dar problema este ca am divortat si fostul sot zice ca el nu mai are nici o obligatie fata de matusa mea,dar chiar daca suntem divortati acel contract mai este valabil sau nu vazund ca casa este vinduta.am divortat din 1997 si el este si astazi trecut pe contractul apartamentului ce trebuie sa fac ca sa trec apartamentul numai pe numele meu vazind ca de atitia ani suntem divorati.El mai are vre_un drept sau nu la apartament;merci Felicia