Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale acum 1 si jumatate si atunci cand i s-a dat iesirea din spital scria clar ca nu este in deplinatatea facultatilor mintale, ca nu are voie sa umble cu obiecte ascutite (furculite, cutite) si necesita supraveghere permanenta. Mama mea (care este singurul copil, dar infiat de la o sora de-a bunicii) a ingrijit-o in spital si dupa ce a iesit din spital timp de un an de zile. Acum cateva luni a inceput sa faca din ce in ce mai urat (o batea pe mama, iesea pe strada si urla ca este sechestrata in casa si multe alte lucruri urate care nu are sens sa le mai spun). Dupa multe luni de acest fel, parintii mei au luat decizia, impreuna cu bunica, sa o duca la ea acasa (la o statie de tramvai de mama), si sa-i duca mancare in fiecare zi, sa-i faca curatenie si tot ceea ce trebuia. Dupa cateva saptamani a inceput sa se schimbe si mai rau. Pe strada de langa bunica sta sora mamei dar care din punct de vedere legal este verisoara ei (deoarece mama a fost infiata), care i-a bagat in cap bunicii tot felul de minciuni. In scurt timp nu a vrut sa mai primesca pe nimeni in curte si nici in casa, sub pretextul ca ii face aceasta femeie de mancare si ca o plateste, si ca nu are nevoie de nimic de la noi. De curand niste vecini ne-au sunat foarte ingrijorati ca fata acestei verisoare (sora) a mamei se muta la bunica si ca ii face sau i-a facut contract de vanzare cumparare a casei, dar ca ei banuie ca este drogata tot timpul pentru ca este foarte ciudata. As vrea sa stiu daca se poate afla daca le-a vandut casa. Tin sa mentionez ca bunica a facut un testament pe numele meu acum 17 ani si as vrea sa stiu daca se poate afla daca acest testament mai exista sau nu?