Asa....dar in momentul in care el isi va plati toate taxele ,respectiva va freceveanta toate cursurile....eu voi fi obligat in continuare sa-i platesc pensie alimentara......desi el practic repeta anul I ?
Va multumesc. Doresc sa mentionez din nou faptul ca el a renuntat la facultyatea id Spiru Haret pt a se inscrie la zi la facultatea la care este in prezent inscris ca student.
buna ziua.fiul meu din prima casatorie caruia ii platesc pensie de intretinere s-a inscris anul trecut la o facultate id .pe baza adeverintei de inscriere a obtinut pensia de intretinere, ulterior , nemaiachitand nici o taxa, neprezentandu-se la nici un examen , fiind plecat din tara. Anul acesta s-a incris din nou la o alta facultate de zi.
Sunt obligat ,avand in vedere ca anul trecut i-am dat bani degeaba sa-i plates acest an? Se ia in considerare faptul ca, practic, el repeta anul I? Poate in fiecare an lua cate o adeverinta precum ca este student pentru a obtine pensia de intretinere,fara a se mai prezenta la cursuri, respectiv seminarii, examene?
Va multumesc anticipat.