avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate Apollo10

Activitate Apollo10

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
In primul rand trebuie sa cereti anularea deciziei de validare, in caz contrar nu puteti pretinde recorectarea lucrarilor, intrucat rezultatele deja au fost validate.
Astazi am depus si eu o plangere la unbr prin care am cerut : anularea deciziei de validare a rezultatelor examenului de admitere in profesie; recorectarea lucrarii scrise si comunicarea unei copii de pe lucrare si de pe borderoul de corectare. Insa, nu inainte de a trece in revista toate neregulile privitoare la modalitatea de desfasurarea a examenului.
Am ramas surprins de bunavointa cu care m-a primit secretara si de promtitudinea ei in privinta inregistrarii plangerii.
Sa trimiteti cat mai multi plangeri la unbr prin fax sau sa le depuneti personal la sediul unbr, intrucat nu era prea convinsa doamna secretara atunci cand mi-a raspuns afirmativ la intrebarea daca au mai depus si altii plangeri.
Sunt de parere ca ar trebui sa mai prelungim termenul de intrunire astfel incat sa aiba timp si cei din alte judete sa ajunga in Bucuresti.
Oricum cererile de chemare in judecata va trebui sa fie depuse la o instanta din Bucuresti si ar fi foarte bine sa le depunem in grup.
De aceea consider ca trebuie reprogramata intalnirea.
Este foarte important sa fim cat mai multi din toata tara.
Maine la ce ora ati stabilit intalnirea la UNBR!
Postati si un nr de telefon la care sa va putem contacta pe cei care se ocupa de organizarea actiunii de pichetare a UNBR-ului.