Eu sunt unul dintre cei care au organizat intalnirea de azi de la unbr. sunt dezamagit de cat de putini oameni au venit azi. chiar conta sa fim mai multi sa ne facem auziti. dar se pare ca va place sa strigati CORUPTIE doar in fata monitoarelor voastre de calculator.
Am dat si declaratie pt newsin, am incercat sa cerem organizarea unui nou examen in martie dar se pare ca in 7 oameni e destul de greu. Va spun sincer ca organizarea unui examen in martie ar fi cel mai realist lucru pe care il putem obtine
Mai ganditi si voi daca va place cum sunteti tratati. Sau poate sunteti niste buni crestini si vreti sa intoarceti si celalalt obraz...
La ora 11 ne strangem.
Am vorbit cu un prieten si a zis ca ne trimite o echipa de la realitatea tv.
Si o sa avem ce sa le spunem. Gen oameni validati ca admisi cu nota 5.50, mariri de note de la 1.70 la 6 sau de la 3.70 la 9 si multe altele
Pun pariu ca nu sunt multi masochisti printre noi carora sa le convina tratamentul asta. Asa ca veniti si voi sa facem atmosfera. Ca daca nu ne aud la anu o sa ne traga si mai tare in piept.
Am trimis mail la antena3 si o sa vorbesc si la realitatea. Noi ne-am strans un grup dar e important sa veniti si voi. Cat mai multi. Va asigur ca o sa ne facem auziti.
Maine o sa fiu in fata la unbr impreuna cu alti colegi care au fost dezavantajati la examen. Ne gasiti acolo incepand cu ora 11 si va asteptam si pe voi, cat mai multi. Important e sa fim cat mai multi. Haideti ca nu e asa greu! Suntem oameni inventivi. Gasim noi un mod sa ne facem auziti!