avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate srlunbr

Activitate srlunbr

Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Bai, ce ma enerveaza pe mine e aparenta asta falsa care nu da nimeni nici 2 lei pe ea si care vor sa ne-o bage pe gat! ce va tot ivartiti atat in jurul adevarului, cand e deajuns o vorba din partea cui trebuie ca sa se intre in sistemul vostru? Ne luati cu lipsa coerentei in exprimare si cu necunoasterea limbii romane... Vrajeli de liceu!

Nici macar in conditiile in care ati fi avut dreptate, deci problema nu se pune pentru ca vorbim despre un sistem fara coruptie, nici macar in acele conditii nu ati fi putut sa generalizati si sa ne bagati pe toti in aceeasi oala.
tu chiar crezi ca cineva are timp si nervi sa-ti puna mura-n gura? Citeste si tu in urma, ai sa gasesti. Depune plangere pentru tine, normal.
Eu am cerut sa mi se spuna nume prenume cine mi-a corectat, calificativul, daca sunt profesori si sa mi se recorecteze de personal calificat, in caz negativ al raspunsului, in caz pozitiv am cerut recorectarea de catre alti profesori, inclusiv o copie a lucrarilor, deoarece am toate motivele sa retin ca lucrarile mele in ansamblu ar fi meritat niste mizerabile de sutimi in raport cu cele aproximativ 6 puncte care mi s-au furat! Mi le-au furat mie ca sa le dea la aia care au avut aranjamente.... Cacialma de examen!
Sa_facem_ceva a scris:

lucrarile au fost corectate, se aude (ca de variante oficiale, nu se pune problema) din surse destul de credibile ca au fost corectate de profesori si asistenti universitari...
briciu la pr. civila, almasan la civil, petrut ciobanu la penal... cine mai stie, sa mai completeze lista. :) asadar, nu stiu cat tine argumentul recorectarii de catre personal calificat. problema e cum au corectat :)

nu in Prahova. Si nu am garantie ca la recorectari nu au fost aceeasi.
X-(X-(X-(X-(X-(X-( mi-am cerut lucrarile si sa fie recorectate de catre personal calificat. Un avocat are alt calificativ decat cel de a corecta lucrarile viitorilor colegi.
captivislex a scris:

Eu nu v-am corectat nicio lucrare si nu v-am furat niciun punct. Lucrarile mele au fost corectate, la fel ca ale tale. Diferenta intre noi e ca eu am intrat. Stiu ce o sa spui: ca sunt copil de...ca am avut pile, ca am dat mita sau ca am copiat cu hands free-ul.....etc. Nu sunt sau nu am facut nimic din toate astea. Am dat examenul si am intrat din prima, invatand pur si simplu. Si ca mine sunt inca foarte multi. Nu contest insa ca s-au facut si manarii la examenul asta.
Dar personal n-am picat NICIODATA un examen la care m-am pregatit serios. NICIODATA. N-am picat nici acum. Deci sa poate!
Si inca ceva: fiind examen si nu concurs, nu trebuie sa va preocupe ce si cat au copiat ceilalti. Copiatul lor nu v-a prejudiciat in niciun fel. Voi trebuia sa luati peste 6 la fiecare proba, respectiv sa aveti media cel putin 7. Ce conteaza ca un numar de tampitei au copiat? Nu v-au ocupat locurile, examen fiind. Am dat niste teste care ne-au verificat memoria (nu capacitatea intelectuala, nu modul de gandire juridic, s.a.m.d). Nu ne-au ierarhizat si nu ne-au admis pe un numar limitat de locuri, ca in cazul unui concurs!
Va doresc totusi succes in ce doriti sa intreprindeti, desi artagul cu care mi-a raspuns persoana la postarea mea benigna anterioara m-a facut sa cred ca isi merita soarta! Artagul asta nu e scuzabil nici macar in situatia de stres si de nervi in care se pare ca se afla dupa contestatii!
Nu chiar toti cei care posteaza aici si nu-s de identic aceeasi parere cu voi sunt dusmanii vostri sau va doresc raul...va fura punctele sau v-au corectat cu erori lucrarile. :))

daca nu esti de-al lor atunci lasa ifosele si pune-te pe invatat, ca ai ce. Nu ma intereseaza ca ai luat toate examenele la care ai participat, este irelevant. De unde sa stiu eu la ce fel de examene ai participat de le-ai luat pe toate, pari prea sigur pe tine..care o fi motivul?! Si eu pot sa-ti spun ca am luat toate examenele la care am participat: de admitere in fac., la master si inclusiv la doctorat in toamna asta -toate in domeniu juridic si uite ca am picat doar la intrare in profesie. Dar nu asta-i buba! Si am picat fix pe barem, poate cu f mici exceptii. Si m-am trezit cu note bune dar in asa fel incat pentru cateva sutimi sa nu intru. Si sti de ce? Pentru ca am fost naiv, da ai citit bine: naiv! am crezut ca se face justitie dupa contestatii, am avut incredere in Decan cand, uitandu-se in ochii mei, mi-a zis : "Daca sunteti sigur pe ce ati scris, vi se va mari nota la recorectare"... "este uman sa gresesti, un al doilea corector o sa modifice greselile...".
Eu nu am nimic cu nimeni care a intrat prin alte mijoace decat invatatul, dar nu exclud aranjamentele lor. Ca atunci de ce "x", care prin copiat ai a picat la fel de bine pe barem, sa intre si "eu" nu? Este o ruleta rusa? E cazuala soarta admisilor? Eu protestez impotriva Barourilor, UNBR-ului care este un sistem corupt si prelude strada viitorilor avocati cu preliminarii banesti sau de breasla!
Benign nu e nimic dupa un hal de examen prin care am trecut! Nici macar prezunta inocenta a celor admisi. Nu mai cred in nimic. Daca nici eu nu am mai intrat, pai atunci cine??? Ca as putea sa le dau lectii in materie juridica tututor corectorilor, decani inclusi. Am stat in banca mea pana acum, dar gluma e prea sarcastica pentru gustul meu si nu accept bataia de joc a mea si a altor oameni in situatia mea. Am depus plangere. Mi-am cerut drepturile. Si..mai urmeaza.
captivislex a scris:

Faceți distincția între examenele și concursurile organizate de Ministerul Educației și Cercetării....sau cum s-o fi numind acum....și examenul de admitere în barou sau concursul de la INM. Astfel, în anexa 1 din Decizia 268/2007 a UNBR se precizează că:
Art. 1. - (1) Primirea în profesia de avocat şi formarea profesională iniţială
pentru dobândirea titlului de avocat definitiv se realizează prin Barouri.
(2) Primirea în profesia de avocat se obţine pe baza unui examen organizat
de Barou în temeiul art.16 alin.(1) din Legea nr.51/1995 privind organizarea şi
exercitarea profesiei de avocat (în continuare Lege) ...
Pe cale de consecință nu se aplica regulile de la corectarea respectiv recorectarea lucrărilor din învățământ.

Si asta va gudura mult, nu? atunci spune tu, cum ne-ati corectat lucrarile? Pe ce baze ne-ati furat din puncte?? Voi nu vedeti ca suntem pe aici oameni care s-au straduit sa invete sa devina buni avocati si uite ce-au primit?? Am un prieten care si el a dat, din prima a picat si la recorectari si-a aranjat si a intrat, altfel no hope - clar! Ca si in masonerie, tre' sa te prezinte careva, altfel nu intri.
manu_ella a scris:

Cei care sunteti din provincie trimiteti prin fax plangeri catre UNBR si solicitati copii dupa lucrari cu stampila UNBR si conforme cu originalul !!!
Azi, maine va rog sa trimiteti, ca sa se adune cat mai multe plangeri@@@

Si eu veau sa dau in judecata! Cine se constituie in grup sa ma contacteze. Judetul Prahova, sau disponibil sa ma deplasez in Bucuresti.

Depun plangere, are cineva un model? sa-l posteze. Si numar de FAX.

Acest examen trebuie revazut, nu viitorul!! Pentru aceste lucrari am fost furati, am muncit din greu sa invatam si in schimb ce am primit?? Corectari din partea avocatilor frustrati care nu mai vor concurenti din lipsa de clienti din cauza crizei sau care au intrat in profesie pe baza unui interviu cu grad de promovabilitate ridicat???!!!!!
unbere a scris:

sutu_geo a scris:

Eu am fost printre cei primiti in audienta astazi la presedintele unbr.NU va imaginati ce s-a intamplat acolo, ni s-a ras in nas mie si celor veniti acolo spunandu-ni-se ca poate ar trebui sa facem ceva cu viata noastra ,ca aceasta profesie poate nu este de nasul nostru.Ei au declarat ca stiu ca nu au intrat multi oameni care meritau si ca au intrat multi care nu meritau, dar ca ei nu au ce face si ca nici nu prea ii intereseaza.Am cerut sa ne vedem lucrarile, am cerut garantii pentru examenele urmatoare (examen grila pentru a elimina practica hands-free si subiectivismul/usurinta cu care se corecteaza lucrarile- ceea ce desigur l-a indignat peste masura pe dl. florea,),am cerut sa ne putem vedea lucrarile pentru a ne putea servi de ele in cazul in care ajungem in instanta, am cerut sa nu mai corecteze asistenti de la criminalistica la penal si multe altele.

un baiat a venit de la suceava cu tabelul de note inainte si dupa contestatie, dar dl. floarea a zis : "NU MA INTERESEAZA CE S-A INTAMPLAT LA SUCEAVA.POATE A FOST VREO SARBATOARE SI ERAU VESELI CORECTORII'. este incredibil, oameni buni, am ramas toti siderati.

am depus si o cerere care a fost inregistrata si la care mi s-a spus ca mi se va raspunde.Domnul presedinte m-a asigurat ca nu stiu eu cine este dumnealui si ce poate face, va reproduc textual cuvintele dansului.

scurt pe doi: nu le pasa si nu au de gand sa faca nimic.

cine mai vrea detalii despre intalnirea de astazi -ma aflu la dispozitia lor.

un coleg a dat interviu la realitatea si am vazut ca stirea a aparut in seara asta si la antena 3.

puteti sa fiti siguri de un singur lucru: am facut un scandal monstru, nu numai pentru mine, dar pentru toti cei care au fost corecti si au muncit pentru acest examen si s-au lovit de indolenta acestor persoane veroase.
Va invit sa va duceti ca si noi la barou si sa depuneti o cerere pentru a va vedea lucrarea. Pana luni consiliul va hotari, daca exista un numar suficient de sesizari.
Luati atitudine pentru dreptul vostru!Nimeni altcineva nu o va putea face pentru voi

NU MA INTERESEAZA CE S-A INTAMPLAT, ERAU VESELI CORECTORII?
:O Dar unde este atitudinea diplomata pe care a afisat-o presedintele unbr in interviurile arajate?DEMISIA!

DEMISIA LUI FLOREA !!!!!!
sutu_geo a scris:

Eu am fost printre cei primiti in audienta astazi la presedintele unbr.NU va imaginati ce s-a intamplat acolo, ni s-a ras in nas mie si celor veniti acolo spunandu-ni-se ca poate ar trebui sa facem ceva cu viata noastra ,ca aceasta profesie poate nu este de nasul nostru.Ei au declarat ca stiu ca nu au intrat multi oameni care meritau si ca au intrat multi care nu meritau, dar ca ei nu au ce face si ca nici nu prea ii intereseaza.Am cerut sa ne vedem lucrarile, am cerut garantii pentru examenele urmatoare (examen grila pentru a elimina practica hands-free si subiectivismul/usurinta cu care se corecteaza lucrarile- ceea ce desigur l-a indignat peste masura pe dl. florea,),am cerut sa ne putem vedea lucrarile pentru a ne putea servi de ele in cazul in care ajungem in instanta, am cerut sa nu mai corecteze asistenti de la criminalistica la penal si multe altele.

un baiat a venit de la suceava cu tabelul de note inainte si dupa contestatie, dar dl. floarea a zis : "NU MA INTERESEAZA CE S-A INTAMPLAT LA SUCEAVA.POATE A FOST VREO SARBATOARE SI ERAU VESELI CORECTORII'. este incredibil, oameni buni, am ramas toti siderati.

am depus si o cerere care a fost inregistrata si la care mi s-a spus ca mi se va raspunde.Domnul presedinte m-a asigurat ca nu stiu eu cine este dumnealui si ce poate face, va reproduc textual cuvintele dansului.

scurt pe doi: nu le pasa si nu au de gand sa faca nimic.

cine mai vrea detalii despre intalnirea de astazi -ma aflu la dispozitia lor.

un coleg a dat interviu la realitatea si am vazut ca stirea a aparut in seara asta si la antena 3.

puteti sa fiti siguri de un singur lucru: am facut un scandal monstru, nu numai pentru mine, dar pentru toti cei care au fost corecti si au muncit pentru acest examen si s-au lovit de indolenta acestor persoane veroase.
Va invit sa va duceti ca si noi la barou si sa depuneti o cerere pentru a va vedea lucrarea. Pana luni consiliul va hotari, daca exista un numar suficient de sesizari.
Luati atitudine pentru dreptul vostru!Nimeni altcineva nu o va putea face pentru voi

Este INCREDIBIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oameni buni, ce se intampla la UNBR este ilegal! Se incalca pana si cele mai elementare principii !!! trebuie sa luam atitudine! Trebuie sa combatem mafia impregnata in sistemul asta! Haideti sa mergem sa protestam, jos cu sistemul asta corupt!!! Jos cu coruptia la UNBR!!! In instanta vom obtine -poate- dreptate, insa trebuie actionat imediat acestei "masonerii" de 2 lei romanesti cu prezenta noastra in fata Palatului Justitiei!

Auziti si va minunati: "poate a fost vreo sarbatoare si erau veseli corectorii"!!!!! Cum se poate pune spada lui Damocle pe capul unei persoane in felul asta??? Cum se poate decide viitorul unui jurist in felul asta???? Pe care stima se poate profesa avocatura daca un unbr-ist imi spune asta??? Cum pot eu sa ma mandresc ca sunt roman in UE intr-un eventual caz, cu un halal raspuns din partea nui decan?????????????????????