Cum pot proceda pentru a obtine custodia fiicei mele in varsta de 5 ani? De 4 ani fata locuieste cu bunica din partea tatalui acesta nefiind tatal ei adevarat,dar in acte recunoscand-o ca fiica lui.Doresc ca fetita sa mi se incredinteze in totalitate mie pentru cresterea .atat bunica cat si tatal interzicandu-mi sa mai am contact cu fetita.Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez..
copilul nu a fost incredintat tatalui printr-o cerere judecatotreasca ci doar de comun acord pt o perioada de timp.In tot acest timp am statbilit de comun acord ca eu sa am dreptul la vizite chiar a lua copilul din cand in cand ,dar situatia s-a schimbat interzicandu-mi a-mi vizita fetita.Motivele pt care nu ma lasa sa vd copilul nu sunt intemeiate.Repet copilul nu fost incredintat tatalui prin cere judecatoreasca.De 4 ani copilul locuieste cu mama tatalui.tot de 4 ani noi nu mai locuim impreun,el in prezent fiind casatorit si avand un alt copil cu sotia sa.Eu in prezent nu sunt casatorita si nu am alti copii in afara de fetita...cu tatal fetitei am trait in concubinaj....Bunica copilului cat si tatal ma ameninta si imi interzic mie si familiei mele sa avem orice contact cu copilul aducand jigniri,amenintari la dresa noastra de fiecare data cand luam legatura .Eu nu vreau sa renunt la drepturile mele asupra copilului si vreau sa obtin in totalitate custodia fetei,el nefiind tatal ei natural ci doar legal...ce ma sfatuiti sa fac? fetita locuieste cu mama tatalui ,tot mama tatalui a hotarat cand sami vizitez fetita si tot ea a hotarat ca copilul ca fie tinut la distanta de mine ,fetita ne stiind ca eu sunt mama naturala ......in prezent fetita in varsta de nu mai 5 anisori nu ma recunoaste si nici nu stie ca eu sunt mama ei .mama spunindui bunici. CE SANSE AM SAMI POT RECUPERA COPILUL SI CARE SUNT .DAR DREPTUL CA MAMA IL AM ?''ASTEPT RASPUNS URGENT'' ...................VA MULTUMESC AMTICIPAT