Toate actele le-am dat la un avocat sa le studieze.sa vedem daca am vreo sansa.
O sa revin cu toate informatiile dupa ce intru in posesia actelor. Deocamdata va multumesc mult pentru atentia si rabdarea voastra.
Cand am spus " in necunostinta " m-am referit la faptul ca el din 2004 de cand a iesit din spital cu diagnosticul hepatita cronica inactiva nu a luat nici un tratament, fapt ce rezulta ca nu a mai fost bolnav nu ? Daca nu ai nici un tratament prescris de medic si el fiind mecanic de locomotiva cu vizite efectuate tot la 3 luni si in care nu se mai pomeneste de hepatita totusi el ar fi trebuit sa se considere un om bolnav ? Si el ar fi trebuit sa simta si sa declare ca este bolnav ??? Pai atunci cand esti bolnav ai un tratament nu ??? daca nu ai tot bolnav te consideri ???
Bine dar la ultima externare din spital rezultatul a fost hepatita cronica inactiva.
si inca ceva la semnarea politei asiguratorul nu avea obligatia sa faca evaluarea asiguratului ?? adica ia de buna declaratia, incaseaza niste bani si cand sa despagubeasca face cercetari si cauta motive sa nu despagubeasca.Orcum daca sotul meu a declarat in necunostinta trebe sa sufar eu ?
Sotul meu a luat un credit de la Banc Post, eu fiind codebitor, creditul a fost garantat cu un imobil si cu asigurare de viata pe numele sotului meu.Sotul meu a murit acum de o luna si asiguratorul nu vrea sa ramburseze creditul deoarece sustin ca sotul meu a murit din cauza unei hepatite cronice care nu a fost declarata la semnarea politei, desi in polita este un alineat in care spune ca sotul meu a fost admis ca beneficiar al politei in urma evaluarilor facute de ei. Va rog sa ma ajutati. Ce pot face in cazul asta. Inca ceva. Sotul meu a fost internat in 2004 pentru analize, iar pe foaia de iesire din spital reiese ca are hepatita cronica inactiva, iar de atunci nu a mai avut treaba cu hepatita, el fiind mecanic de locomotiva.