avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate raliuca30

Activitate raliuca30

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
S-au afisat rezultatele contestatiilor!
Eu am dat anul trecut in septembrie si stiu sigur ca s-au afisat dupa 10 zile la Bucuresti. Apoi rezultatele finale dupa contestatii s-au afisat pe 10 octombrie.
Anul trecut rezultatele au fost afisate dupa fix 10 zile adica pe 23 septembrie. Pe 10 octombrie s-au afisat rezultatele finale dupa contestatii.
Anul trecut examenul a inceput tot intr-o miercuri si au fost 5 examene unul dupa altul fara nici o pauza.
Răspuns la discuția examen barou aug.-sept. 2010
Buna,
Neoficial dar sigur 99% va fi pe la jumatatea lunii noiembrie.
Buna dimineata,
Am aflat din surse sigure ca examenul va fi pe la jumatatea lunii noiembrie iar modalitatea de examinare va fi dezvaluita pe la inceputul lui septembrie.
Spor la invatat va doresc
Intr-adevar proba de la OEPA nu e asa de usoara cum pare, eu am picat in septembrie cu nota 3 desi la celelate aveam peste 7...asa ca eu zic sa invatam cu seriozitate si la aceasta proba..cel putin eu asta o sa fac...
Buna,
La Bucuresti in dimineata asta erau inscrisi 50.
Buna, eu m-am inscris ieri la BB si am depus un dosar original+unul de copii care cuprindea: 1. copie legalizata dupa adeverinta provizorie de studii si una dupa certificat de nastere, 1 copie dupa buletin, un certificat medical cu doua avize de la medicul de familie si medicul psihiatru (eu le-am facut la medicover), cazier judiciar, chitanta de plata a taxei, cererea pe care am luat- de pe site si am mai scris acolo o declaratie cum ca in cazul admiterii ma oblig sa ma inscriu in baroul unde am facut inscrierea.
Buna ziua,
De unde stiti ca te poti inscrie cu acelasi dosar din septembrie? Ati sunat la barou?