apart in mementul de fata e pe numele unei persoane care a cumparat apart de la matusa mea.ce nu stiu eu e cum a intrat matusa mea in proprietatea apart.ori i-a facut mama act de vanzare cumparare (in cazul asta nu mai am ce face) ori a falsificat actele si a intrat in posesia apart.pe ea cand o intreb spune ca mama nu a avut acte pe apart,ceea ce nu e adevarat 100%
Numele meu este Ovidiu si am 28 de ani.In anul 1994 mama mea a murit,aceasta fiind divortata de tatal meu.In momentul in care ea s-a inbolnavit m-a luat tatal meu.In momentul decesului avea un apartament in care locuia.Fiind bolnava sora ei s-a oferit s-o ajute si s-a mutat la ea unde a si murit.Sora ei spune in ziua de azi ca ap nu ar fi fost pe numele mamei mele si ca statea cu chirie la stat si ca ea l-ar fi achitat dupa care l-a vandut.Nelamurirea mea ar fi daca mama a fost proprietarul ap si daca a fost,cum pot sa aflu lucrul acesta.Ar mai fi varianta sa-i fi facut act de vanzare cumparare matusii mele sau matusa mea sa fi facut actul de vanzare cumparare ilegal.as vrea sa aflu toate lucrurile acestea dar nu stiu la ce institutie sa apelez.Va multumesc anticipat !