avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate autotal

Activitate autotal

Răspuns la discuția Refuz plata despagubiri CASCO
Nu am aceasta clauza pentru sofer unic . Ei sustin ca acidentul a fost provocat intentionat de catre soferul care a condus masina deoarece nu a raspuns la intrebarile puse de inspectorul antifrauda precum:
- De cate ori a pocnit airbagul in momentul impactului ?
- De cate ori a calcat frana inainte de impact ?
- Ce distanta a avut fata de parapet in momentul impactului?(ora 1.20 noaptea)
- Ce becuri s-au aprins in bord inainte de impact ?
- Ce viteza avea in momentul impactului ?
- Cum s-a deschis airbagul ? (in trepte sau o singura data )
Menrionez ca accidentul a fost atant de violent incat caroseria masinii AUDI A8 4.2 TDI s-a rupt . Cine poate sa-si aminteasca asa ceva in acele clipe !?
Va multumesc !
Am depus o reclamatie online la CSA si astept sa vad ce-mi raspund si mi-am angajat o casa de avocati pentru ai da in judecata .

Cu stima
Ar trebui sa ma adresez in prima faza celor de la CSA ?
In cazul unui proces civil ce daune pot sa le cer ?
In data de 15.12.2010 am avut un accident cu masina mea din care a rezultat o dauna totala conf.devizului eliberat de reprezentanta AUDI din Piatra Neamt.In perioada respectiva aveam contract Casco platit la zi la Asirom .La data de 04.01.2011 am depus cererea de despagubire la sediul Asirom P.Neamt . Dupa mai multe declaratii si interviuri cu reprezentantii Asirom de la antifrauda in data de 18.03.2011 imi trimit o adresa prin care comunica refuzul de plata invocand articolul V lit.A alin.K din conditiile de asigurare (pagube provocate cu intentie de catre Asigurat/Utilizator,presupusii acestuia sau de persoane carora Asiguratul le-a incredintat autovehiculul).Mentionez faptul ca accidentul s-a petrecut in conditii meteo nefavorabile,a fost anuntat la 112,soferul a fost testat cu alcooltestul si pe langa toate astea au primit si adresa de la politia de pe raza comunei unde s-a petrecut accidentul care le confirma toate cele de mai sus .
Ce sanse am in fata celor de la Asirom si ce ar trebui sa fac ?
Dauna este de 50000 EUR .