Am primit actele pentru somaj pe 31.01.2013,iar scum imi depun dosarul.Va intreb daca plec in strainatate pentru trei luni sa zicem in Spania,la intoarcere pot sa imi reiau somajul?Daca da,care este procedura?
Mi s-a intocmit dosar penal pentru ca Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehicolelor Bucuresti a inregistrat eronat radierea masinii pe care am condus-o in locul alteia dezmembrate.Acum am rezolvat cu Politia Rutiera ducandu-le raspunsul oficial al S.P.C.R.P.C.I.V.Mun.Bucuresti ,dar dosarul penal ajuns la Parchetul sector 2 s-a blocat de peste o luna la "repartizari".Ce trebuie sa fac ca sa se deblocheze situatia si sa nu ajung ca altii la ani de asteptare .Cerere de solutionare,cerere de tergiversare;sa dau publicitatii situatia erorilor ;sa dau in judecata pentru retinerea permisului abuziv sau ridicarea actelor si numerelor autoturismului desi sunt complete si legale(dreptul la folosinta a bunului privat),dreptul la circulatia persoanelor care au dosar penal e.t.c.Subiect interesant? Sa cer despagubiri? Sa cer anchete interne? Sa ma duc la DNA sau la Prefectura Mun.Bucuresti sau la alte organisme oficiale interne si internationale ? Sa incep cu "pile" si amenintari?