avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate flory01

Activitate flory01

Răspuns la discuția sistemul Bologna
Am fost un an la facultate la ID, pe care am abandonat-o, in cele din urma. Stiti cate examene am dat intr-o zi? 5 exam, intram in sala si nimeni nu ma intreba cine sunt . Si se pune intrebarea: de ce au voie sa preda elevilor , acesti oameni , care iti flutura in vant diploma si se cred foarte invatati.? Sunt in functii de director, de inspector, oameni care au terminat la ID. Eu mi-am tocit coatele pe banci, am avut chiar bursa de merit, am tremurat la examene.....unde e dreptatea? De ce este mai bun cineva care a terminat la ID , 5 ani, dacat mine, care am fost la zi ( 3 ani colegiu si inca 2 , prin contin de studii)? :(:(:(:(
Răspuns la discuția sistemul Bologna
Sunt foarte indignata pentru ca sunt la acelasi nivel cu cei care au absolvit decat 4 ani , la zi, specializare inginerie, iar eu am si trei ani de colegiu, cu diploma de absolvire, apoi 2 de facultate, prin continuare de studii, cu licenta. De ce Ministerul nu a egalat colegiul ca ciclul I, ca apoi sa fac masterul si sa nu mai trec prin alti 2 de facultate. Deci , 3+2+2=7 , 7 ani de studiu superior pentru a preda la clase de liceu???? E absurd !!!!!!!!!! dar asta e ROMANIA !!!:(:(:(:(. Si MASTERUL in invatamant , nici nu e luat in considerare ca specializare. Unde e logica?
Răspuns la discuția sistemul Bologna
Stiu ca am voie sa predau la liceu, dar numai la clasele a IX a si a X a. Mi se pare o absurditate, dar asa a hotarat ministerul. Sunt platita cu studii superioare, calificat, dar daca in incadrare apar si clasele de a XI, XII a, sunt platita necalificat, pentru ca facult e pe sistem Bologna. Am absolvit o postliceala de 2 ani, colegiul de 3 ani, facultate de 4 ani, modulul psihopedagogic, definitivat, inscrisa la gradul II, vechime 7 ani si tot nu pot preda la clasele mai mari, calificat, pentru ca imi mai trebuie si master. E totul in ceata!!!:(:(:(
Răspuns la discuția sistemul Bologna
Asa am sa fac. Vreau un raspuns sigur , pentru ca totul este in ceata.Multumesc
Răspuns la discuția sistemul Bologna
Am absolvit modulul pedagogic in timpul facultatii. Mentionez ca am definitivatul in invatamant. Anul acesta m-am inscris la Gr II.
Răspuns la discuția sistemul Bologna
Are legatura titlul cu subiectul ,pentru ca lucrez de 8 ani intr-o institutie de invatamant , la inceput a fost S.A.M. si apoi , anul acesta a devenit LICEU. Cu colegiul aveam voie sa predau decat la SAM. Devenind toate facultatile pe sistem Bologna, am inteles ca nu pot preda la liceu. Si eu ma intreb: cu trei ani de colegiu, apoi facultate prin continuare de studii, tot mai am nevoie de master pentru a preda la clasele de liceu?
Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii cum sunt platita? Am dreptul de a preda la clasele de liceu?