avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate cristinatomniuc

Activitate cristinatomniuc

Răspuns la discuția Amenda abuziva...cred
Am inteles,darfiind la prima abatere nu am experienta in domeniu si nu prea stiu cum arara o contestatie. Dar am impresia ca P.V.nu este completat corect. Am o scanare. Ma poate ajuta cineva sa il descifrez, va rog? il trimit pe orca mail. Multumesc!
Buna seara! Am luat o amenda in valoare de 360 ron din pricina ca circulam pe o strada aglomerata din iasi si la putina neatentie m-am incadrat pe banda care este destinata virajului la stanga. Semaforul fiind rosu pt. inainte, ca sa nu blochez banda m-am repliat in fata celorlalte masini care asteptau la semafor pentu verde. Un domn agent depolitie m-a oprit , a cerut actele la control, a plecat cu ele, dupa care mi-a spus ca am depasit coloana ,actele fiind deja in masina rutierei la completat amenda. Martor nu am pt ca eram singura in masina. Ce pot sa fac acum? Amenda mi se pare exagerata, plus de asta sunt studenta si ma intretin singura. Procesul verbal nu este completat deloc citet, si in cautarile mele pe internet am descoperit ca amenda nu este de 360 ron cum este scris , ci mai mica! Va rog un sfat! Eventuam am si poza la procesul verbal