avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Activitate crumela

Activitate crumela

Nu am fost prezenta nici la ridicarea telefonului nici la ridicarea unitatii PC.
Eu sunt din C-ta iar in toata chestia asta este implicat varul meu care sta in Ialomita.
Telefonul mobil i l-a luat atunci cand a fost chemat sa dea declaratie la politie ( i s-a luat declaratie chiar daca a fost singur la postul de politie si este minor) iar unitatea PC i-a ridicat-o acum o saptamana de acasa.
Iar cand spun de aceea familie nu este vorba de afinitati sau preferinte de stil, in acel sat saracia este la maxim singura modalitate de venit este munca la camp ( cumparaturile la ei se fac umpic mai altfel -da jumatate de sac de porumb pe un sac de mere si tot asa sau un sac de grau pe doi de cartofi si tot asa) iar ei nu detin PC in tot satul sunt vreo 3 pers care au PC (cei care au rude in alte judete).
Pe mine ma interesa daca este posibil sa fi fost deja vre-o infatisare la tribunal fara ca ei sa fie anuntati sau sa nu fi ajuns citatia la ei.
Si daca politaiul avea dreptul sa ii i-a telefonul si declaratie fara sa fieo persoana majora de fata.
1.I la cerut pentru a verifica daca s-a filmat cu acel telefon dar nu i-a dat nici o hartie la mana pt ca e un sat unde ce spune popa si politaiu e lege.
2. Da telefonul si unitatea pc este a aceluiasi individ dar stau si ma gandesc daca inainta vre-un proces nu trebuia sa le vina acasa vre-o citatie pentru a fi chemati in instanta???
3. Cred ca sunt invatati de cineva sau ceva de genu ca familia respectiva stau intr-o casa la care nu au nici macar ferestre iar la acoperis pe unde lipsesc tigle mai au pus cate un ciolofan.
Buna seara
Am si eu o serie de intrebari si daca se poate sa imi raspundeti cat se poate de repede.
Intr-o seara de veara un grup de baietii au consumat bauturi alcoolice peste masura printre care si un baiat cu dizabilitati mintale iar ceilalti baieti l-au filmat in timp ce se mascarea si au pus filmuletu cu el pe youtube. Dupa cateva zile parintii copilului cu dizabilitati s-a dus si a facut plangere la politie cum ca restul grupului i-a dat de baut baiatului pt a-si bate joc de el.Cand au fost chemati la politie pentru declarartie la unul din baieti i-a luat politaiul telefonul fara a-i face nici un proces de confiscare iar acum dupa cateva luni s-a prezentat la poarta un politai cu o doamna procuror si au ridicat unitatea de la calculator tot la fel fara a prezenta nici un act si fara a se face nici o hartie la mana.
Este ceva normal???
Mama baiatului cu dizabilitati sustine ca vrea 10000 ron daune morale.
Mentionez ca toata treaba asta se intampla undeva intr-un sat uitat de lume unde acum au descoperit internetul.
Va multumesc anticipat!