buna ziua am cumparat un iveco35c10 de la cefin in decembrie 2007 la zero kilometri iar la 6000 nu mai aveam ulei pe joja la service mi-a schimbat turbina ca pierdea ulei apoi pe la 15000 epuratorul de gaze mi-au spus sa nu mai merg la 100 la ora ci la 80 datorita gabaritului mare si ca motorul e mic ca si putere api pe la 24000 km din noua schimbat turbina ,aceasi poveste pierde ulei apoi iarasi la 56000 km inca o data a schimbat!!!acum sunt la68000 si mie frica sa ma uit la turbina daca pierde ulei iar epuratorul de gaze aceasi poveste pierde ulei in continuare(asta urmaresc pe joja mereu) ....ce pot face ca urmeaza sa iasa din garantie in 2 luni eu am facut toate reviziile ba mai mult schimb uleiul la 10000 nu la 30000 cum recomanda cartea si nu stiu ce am sa ma fac daca se strica si urmatoarea turbina si iarasi si iarasi.datoruta costului prea mare din cauza asta imi fac probleme in jur de 3000ron in service ma costa una noua cu manopera etc..stie cineva o solutie la aceasta problema pe care o am cu masina??am cumparat noua in leasing, fiindca am spus ca nu am probleme dar m-am inselat...un sfat cat de mic daca se poate....aa si inca ceva la ultima schimbare de turbina m-au pus sa-i cumpar un paravant masini ca nu avea cand am luat-o ca altfel nu imi dadeau alta turbina ....si mi-a spus ca la a 4 nu mai imi schimba turbina .....??!!!ok astept o vorba mutumesc..