V-am trimis cu copy /paste deoarece intr-adevar nu mai apare tematica pe site-ul baroului Ilfov. Eu o aveam salvata in calculator. Sper sa va ajute.
Buna tuturor...vestea privind modalitatea de examinare este chiar o surpriza...dar din pacate eu nu mai gasesc tematica afisata de baroul ilfov...chiar aseara m am uitat peste ea dar akm sincera sa fiu nu reusesc sa o mai gasesc pe site-ul baroului..ma poate ajuta cineva cu un nou link va rog?
Va rog sa ne impartasiti si noua punctul de vedere al ANI,in privinta (in)existentei incompatibilitatilor in exercitarea profesiei de mediator,cand veti intra in posesia raspunsului institutiei abilitate, mai sus amintite.
Multumesc!
L.
este doar raportul juridic civil la care trebuie sa stii notiunea, caracterele si elementele structurale, adica subiecte, continut si obiect. fara izvoare.
Eu am cartea de la Nomina Lex care este structurata exact pe tematica de anul trecut. nu e nimik in plus ori in minus.
In orice caz trebuie sa mai asteptam foarte putin si vom afla tematica de anul acesta. Poate au mai scos din subiectele de anul trecut si au introdus altele. Ramane de vazut.
madalinaflo a scris:
cred ca tematica se va afisa prin martie-aprilie.
eu cred ca se va da si din noile coduri
sper ca totusi mai repede....si poate ne pun la dispozitie si o bibliografie in mod concret.
am si o intrebare, chiar mai multe: cei care se ocupa de examen(data, tematica, etc) stiu codurile pe de rost? din memorie? sau mai apeleaza si la "sursa" ? sa fim nevoiti sa invatam si sa memoram atata materie mi se pare.....dupa ce ai dat un examen de licenta...si esti licentiat....mai dai un examen...ca deh...
cred ca tematica se va afisa prin martie-aprilie.
eu cred ca se va da si din noile coduri
Uzucapiunea nu este prevazuta in tematica de invatat.
Posesia reprezinta o prerogativa a dreptului de proprietate privata, alaturi de folosinta si dispozitie. Toate acestea trei alcatuiesc ocntinutul dreptului de proprietate privata.
Salutare,
Are cineva pana acum nelamuriri privind nulitatea, prescriptia, efectele actului juridic, prop privata/publica?