avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate luisa.ignat

Activitate luisa.ignat

Răspuns la discuția succesiune tata
Va multumesc frumos pt raspuns !:love1:
Răspuns la discuția succesiune tata
:"> actiunea a fost introdusa pe 15 iul. Prima infatisare nu a avut efectiv loc, sedinta s-a suspendat din motiv de Greva, iar la urmatoarea data programata nu ne-am prezentat, pt ca am primit comunicarea cf careia tb sa facem evaluarea si sa achitam tx de timbru de 3% in 2 sapt.... fapt imposibil de realizat... din motive financiare :(
Daca tot tb sac dau niste bani pe care nu-i am, macar sa dau mai putini.... nu ?!!:sorry:
Mai am o intrebare, va rog : daca eu si fratele meu renuntam ihn favoarea mamei, atunci care sunt implicatiile in cazul decesului ac ?
Deci, care este cea mai eficienta solutie : prin notar sau prin judecatorie ?:help:
Răspuns la discuția succesiune tata
mersi mult !!! :rofl: certificatul de atestare fiscala il elibereaza Serviciul Public pt Finante Publice Locale (care tine de Primarie) banuiesc, nu ?
Răspuns la discuția succesiune tata
ok! =D> pt a plati tx de timbru de 3% tb sa calculez valoarea partajabila. la cine tb sa apelez? o calculez eu (daca da, atunci cum?) sau tb sa apelez la un evaluator? multumesc anticipat!
Răspuns la discuția succesiune tata
multumesc pt raspunsul prompt. :D cum as putea calcula aproximativ costul solutionarii notariale?
Discuție succesiune tata
cum sa procedez cu costuri mai mici? prin notar sau prin judecatorie? mama a deschis un proces acum suspendat crezand ca asa o sa avem mai putine costuri, dar din vara s-a introdus o tx judiciara de 3% la val bunurilor. evaluarea nu am facut-o dar e vorba de un ap 2 cam Buc - propietate comuna a parintilor si 2 terenuri mici in provincie. cum as putea sa aflu costul celor doua variante? tata a decedat in ian 2009