am vreo shansa in instanta? exista vreun caz asemanator? pot fi pasibil de inchisoare pentru parasirea locului accidentului care nu s a intamplat din vina mea?
si in legatura cu camera video. eu am vazut ca este sigur camera video mai inapoi la semafor. o sa ma interesez poate este vreun magazin cu camera video sau vreo banca. si stiu ca mai este si o benzinarie dar nu stiu daca e in raza refugiului
ok. dar mie porcurorul imi refuza sa mi prelungeasca dovada. si pe dovada mea scrie fara drept de circulatie. am facut contestatie la rezolutie. a depus o avocata ieri. nu stiu cum se procedeaza la contestatie. imi vine ceva acasa?? sau trebuie sa ma duc eu la udriste sa vad... pentru ca la rezolutie trebuie sa te duci la udriste sa o ridici si situ ca e un termen de 10 zile in care ti se raspunde. dar la contestaite nu stiu ce termen este. si pe rezolutie nu este scris ca ai dreptul la contestatie. mie mi a zis avocata ca ai 20 de zile termne sa depui contestatie la rezolutie.
Da, traiesc un coshmar de 5 luni si jumatate. Pe 1.05.2009 mergem cu masina autoutilitara toyoa hilux din directia 1 mai spre chitila. cand am facut dreapta pe calea grivitei (exact inainte de podul Constanta- in staita ratb carpati) mergand pe banda 1 exact de pe la jumatatea refugului de tramvai imi cade un om in varsta pe aripa stanga fata. pun frana brusc se loveste de oglinda si cade in dreptul usii mele. afara ploua, masina era cuplata pe 4x4 si aveam aprox 20 km/h. nu mai puteam deschide usa, si am fortat un pic lovindu-l pe mosh cu usha. impreuna cu pasagerul din dreapta(un prieten de-al tatalui meu - cornel) l am ridicat pe acest domn, l-am intrebat de ce mi a cazut pe masina; a rasuns ca nu l-a tinut un picior. L-am traversat strada l am intrebat daca e ok? daca vrea la spital sau acasa? a zis ca nu ca nu si ca nu. Moshul zicea ca se ducea la un prieten in Bucurestii Noi Cornel i a dat mosului 50 de lei sa se duca cu taxiul unde avea nevoie. Au mai fost si 3-4 martori in staita de ratb. Inainte sa plec o doamna a venit revoltata la mine ca de ce nu l duc la spital. Eu am plecat mi am vazut de drum(iar acum reget enorm ca nu am luat telefonul si nu am format 112). Am uitat sa spun ca moshul putea a alcool si mirosea foarte urat. Peste 12 zile ma suna de la udriste sa ma prezint a doua zi cu permis buletin talon. Ajung la secia accidente cu autori necunoscuti dau declaratia. exact ce am scris mai sus mai putin treaba cu '50 de lei" cine stie ma bagau si la alte tampenii. si asa sunt vazut ca un infractor. Politistul mi a luat si chiar si talonul nu numai permisul si mi a dat dovada fara dept de circulatie in fine dosarul se afla la procuror acum. in care stiu sigur ca e declaratia mea si cea a martorului meu(Cornel pasagerul din drepata). Am mai aflat de la primul avocat care l am avut ca mosul are 85 de ani si ca el a declarat ca l am lovit cu oglina si vrea sa se faca dreptate. deci la 5 minute dupa ce am plecat eu(la asazisul accident) a sosit un echipaj de politie si unul de smurd. M ai exista un martor neutru dar nu stiu ce a declarat, dar banuiesc ca e de partea mosului si cred ca e femeia care m a intrebat de ce nu l duc l a spital. Nu stiu daca mosul si a scos certificat de ingrijire meidcala. cate zile? nu situ daca a fost autosesizare sau a sunat cineva la 112. stiu ca exista o camera video la 100 de m de refugiul de tramvai, dar l am intrebat pe politistul care mi a luat permisul de acea camera si mi a zis ca nu 'bate' pana la refugiu ca avut un colg care a avut un accident in acc loc si bla bla bla. am facut pana acum 2 cereri de prelungire a dovezii de cond. nu mi s au aprobat. si ieri am facut contestatie la rezolutie procurorului. cine poate sa ma ajute sa mi lase mesaj. stiu ca sunt vinovat de parasirea locului accidetului dar mi se pare o nedreptate. as vrea sa stiu cand o sa mi iau permisul inapoi? si ce pot face. deja am 5 luni si jumatate de cand mi s a luat permisul