avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Domnul

Activitate Domnul

Răspuns la discuția factura apa nova -modificare pret
Buna ziua domnule Tomescu si scuzati ca insist asta pentru ca nu sunt de specialitate.Sa inteleg ca distribuitorul modular se monteaza in locul apometrului de scara?.Unde se gaseste,de vinzare, un astfel de distribuitor modular?,sau se construieste pe loc de instalatorul care face separarea.Necesita proiect o astfel de modificare?si daca sunt singur care doresc separarea(multi vecini neavind posibilitatea pentru aceasta,adica proiect si instalatie)pot sa o fac daca cumpar pe banii mei separatorul si proiectul?Daca vreti sa-mi trimiteti schita o puteti face fotografia si trimite pe email: miron_rotaru@yahoo.com.Va multumesc ,cu respect Mirin R
Răspuns la discuția factura apa nova -modificare pret
Domnule Tomescu sunt convins ca sunteti in echipa de conducere a unei societati de distributie a apei(mai precis din Pitesti).Dar nu asta e important.Asi vrea sa va rog ,daca e posibil sa-mi trimiteti o schita cu modul in care s-a facut separarea ind-viduala pe apartamente la un bloc din Pitesti cu trei scari.In schita sa se vada unde e bransamentul pe bloc,repartitorul de care vorbiti,contoarele noastre si cum s-a legat fiecare apartament la repartitor.Noua la Medias ni s-a propus ceva dar mult mai scump.Astept raspuns.Cu respect Rotaru M