Societatea are un contract de management pt o firma de distributie si decontarea se face pe baza de comision. Urmeaza sa fie introdusa o clauza noua in contract pt preluare creantelor clientilor daca acestea nu sunt achitate la max 60 zile dupa depasirea termenului de plata. Aceasta clauza poate fi solicitata si pentru creante nascute inainte de semnarea contractului?
Cumnatul meu este nascut in 28.05.1949 si are o vechime in munca de 32 de ani si 3 luni. In prezent este pensionat de boala gradul III.
La data se poate pensiona defintiv ?
Am o camera la mansarda (din cele 5 camere ale casei) care la ora actuala este netencuita si nu are pardoseala (parchet, PVC) si pe care as inchiria-o in starea in care este, urmand a fi amenajata pe cheltuiala ei de PFA-ul care urmeaza sa o utilizeze. Este posibil ?
Mi se pare agasant si abuziv acest mesaj cu Honda care apare de (n+1)ori in acest forum, fara a avea nici un fel de legatura cu subiectele de aici.
Ar fi justificat numai daca sunteti sponsorul acestui site....
Imi pare rau!
Va multumesc in primul rand pentru raspunsul prompt.
In situatia unui comodat banuiesc ca nu se pot deconta chetuielile curente: curent, incalzire, apa, reparatii, care reprezinta in mod real un efort financiar suplimentar fata de bugetul normal al casei.
In situatia in care sotul urmeaza sa treaca de la statutul de angajat la PFA ce urmeaza a avea sediul in casa proprietatea ambilor soti, se pot deduce cheltuieli pt. chiria unei incaperi care va fi utilizata exclusiv pentru activitatea PFA ?
Daca da cum se incheie contractul de inchiriere.
Pentru incaperea respectiva ulterior se pot deduce si chetuieli de amenajare, tencuieli, pardoseala, zugraveli, mobilare.etc?