avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate danwe

Activitate danwe

Răspuns la discuția Executare silita primarie
Multumesc.
Banuiam ca trebuie calculate daunele intr-un fel si de ctre cineva impartial. Asta inseamna un alt proces sau e alceva mai simplu si mai rapid?
Intreb asta deoarece presupun ca acel cont sau conturi de la primarie nu se pot tine blocate o perioada prea mare de timp.
Buna ziua,

Am hotarare judecatoreasca definitiva pentru punere in posesie cu o suprafata de 5000mp si plata unei sume de bani pentru ficare zi de intarziere.
Prin toamna trecusera aproape 3 ani asa ca am apelat la executor judecatoresc. Acum (saptamana trecuta) dupa ce au trecut 6 luni si nu s-a intamplat nimic acesta a blocat contul primariei. Binenteles primarul a spus clar si raspicat de mai multe ori ca nu vrea sa dea nimic ca n-are nici un teren ca n-are bani etc.
Acum ca au contul blocat si probabil au nevoie de bani vor sa dea terenul (nu stiu cum de au facut si au gasit teren) insa nu si banii chiar daca am redus pretentiile si accept jumatate din suma.
Am fost si amenintat ca daca nu accept doar terenul n-o sa primesc nimic.
Ce as putea sa fac? Mai astept? Inca nu am discutat cu executorul dupa blocarea contului pentru ca sa imi zica ce se intampla mai departe. Din cate am inteles in cont sunt bani.

Va multumesc daca puteti sa-mi dati o idee pana ajung la executor saptamana viitoare, asta si pentru a cunoaste o eventuala alta parare.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Daca de pe data de 25 octombrie 2009 nu mai lucrez deoarece postul s-a restructurat mai pot intra in concediu de ingrijire copil de la 1 noiembrie asa cu as fi dorit? Sau trebuie sa ma angajez din nou pana pe 31 octombrie? Sau pot sa intru imediat de pe data de 26 octombrie 2009?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Copilul e nascut in 2008 am lucrat 12 luni inainte de nastere.
Multumesc