avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate tbiannca

Activitate tbiannca

Răspuns la discuția legea 241/2005
Buna ziua,

am si eu o intrebare si anume sunt administrator la o firma care mai are datorii restante inclusiv cele stopate la sursa.
Fac plati in mod regulat din veniturile proprii (am incetat activitatea firmei la finele anului trecut) dar din pacate nu am cum sa achit sumele restante mai repde de cateva luni la ritmul actual.
Firma a avut pierdere pe primii doi ani de functionare (2008 si 2009) iar pe 2010 profitul inregistrat este la 20% din valoarea pierderii reportate anii anteriori.
Care este riscul sa intru sub incidenta acestui articol (am primit o solicitare sa ma prezint la sediul ANAF din judetul unde este inregistrata firma?

Multumesc,

Sandu
Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati si pe mine
Inseamna sentinta civila
Am si eu o mare problema, anume in 1997 (prin SC def. si irevocabila) s-a facut iesirea din indiviziune intre mine si cele doua surori.
Acum, in 2005, una dintre suori, m-a actionat in instanta, aratind ca la punerea in posesie (este vorba de un teren intravilan din masa succesorala), i s-a atribuit gresit fata de schita expertizei (in baza careia s-a facut iesirea din indiviziune) lotul, cerind instantei sa decida schimbarea de loturi intre mine si ea.
Raportul de expertiza este din 1996. Punerea in posesie a avut loc in 2000, cind curtea de apel a mentinut respectiva SC si a declarat-o definitiva si irevocabila. Mai poate ea sa ceara rectificarea inscrierii din CF (implicit) in 2005 la 5 ani dupa? Plus de asta, de ce ma cheama pe mine in judecata? N-ar trebui sa actioneze Oficiul de Cadastru?

Va multumesc din suflet!