avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate viscontelli

Activitate viscontelli

deci este greu acum de schimbat?
Am si o intrebare, eu cu sotia mea avem numele de familie din partea mea pentru ca a lat numele de familie al meu cand ne-am casatorit, insa, am dori sa schimbam amandoi numele familiei pe cel al sotiei, este complicat de realizat? unde ar trebui sa ma duc? practic va fi emis un al certificat de casatorie? eu am inteles ca ar dura foarte putin dar poate ma insel!

Va Multumesc anticipat
multumesc mult ptr informati, este extrem de utila si am inteles exact acum ce am de facut.
si daca se face indiviziune, cum as putea sa pun in acte ca ei vor avea dreptul sa stea in casa pe durata vietii lor si nu pot fi dati afara din casa cat timp traiesc ei, nu poate fi inchiriata sau vanduta casa pe durata vietti lor, practic eu incerc sa-mi protejez parintii ptr ca sunt mult prea creduli cu lumea si as vrea sa trec casa pe numele meu dar in acelasi timp sa fie mentionat undeva ca numeni nu-i poate da afara sau sa inchirieze casa sau sa vanda cat timp traiesc ei, astfel ma voi muta doar cand ei vor inceta din viata, si voi plati impozitele, reparatiile pe toata durata vietii lor, practic scopul meu este sa-i protejez de hienele societatii.
in acest moment, sunt eu si parintii mei ca si proprietari, iar eu am o mica parte din aceasta proprietate, si daca am inteles bine, atunci eu nu trebuie sa le dau nici o imputernicire ci ei trebuie sa realizeze acea iesire din indiviziune? dar dupa aceea aceasta procedura poate fi atacata? ptr ca am inteles ca donatia se poate ataca!
Multumesc f f Mult ptr info
multumesc tuturor consultantiilor care dau sfaturi extrem extrem de utile ptr omul de rand care nu are timp sa alerge ptr aceste raspunsuri.
idea este ca, ei chair daca vor instraina cotele lor, eu inca imi voi pastra cota mea, am inteles bine?
o alta intrebare este, daca parintii mei decid sa vanda casa desi eu am o mica parte din casa, ei pot cumva vinde fara semnatura mea?
multumesc mult Mihai, dar eu am cetatenie Romana (cu domiciliul in Anglia) deci nu sunt cetatean strain, la buletin am adresa din Romania, eventual folosesc buletinu, ce zici?