avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei_r2009

Activitate Andrei_r2009

revin la problema mea. am fost depistat cu 0,44 in aer la ora 4 dimineata , prima proba de sange s-ar recoltat al 2 ore ( 6 dim ) si a 2-a proba la 7 dim. totul ok pana aici , rezultatele au venit si mi-au iesit 0,80 fix prima proba si 0,65 a 2-a proba. am crezut ca am scapat. am fost citat la politie sa mai dau o declaratie pentru recalculare, deoarece am fost testat cu etilotestul cu 2 ore inainte de a mi se recolta probe de sange, am mentinut prima declaratie doar ca , la insistentele politistului am facut o mica schimbare in declaratie , am declarac ca am consumat 2.5l de vin cu 12 ore inainte de incident(ca asa e bine sa declar sa scap, din spusele lui). ulterior am aflat ca e o prostie , initial declaratia mea a fost de 1 l de vin. in baza acestei declaratii am inteles ca se face recalcularea si ca n-o sa iasa bine deloc. ma pot duce in prezenta unui avocat sa dau o alta declaratie ? si se tine cont de acea declaratie pt recalcularea probelor de sange ? din cate am aflat , este dreptul meu sa mai dau o declaratie... va multumesc
Va multumesc!
mi-au iesit 0.80 si 0.70 cele doua probe date in acea noapte. mai ajunge cazul la un procuror ? sau se considera ca sunt la limita si primesc amenda administrativa , permisul suspendat pe 3 luni si cu o invatatura de minte ?multumesc
avocat am , l-am chemat cand am dat declaratia , a venit la 6 dimineata la iml. speram la niste anticipari , incerc sa ma imbat cu apa rece , de data asta ,sperand ca o sa-mi iasa sub 0.80 , de aceea am dat atat de multe detalii. plus de asta , e de preferat sa asculti mai multe pareri , am citit tot topicul si am vazut cateva persoane nemultumite de prestatia avocatului. incerc sa fiu precaut. multumesc oricum.
intr-adevar , prostia omeneasca, dar asta nu ma ajuta cu nimic acum , un sfat si o parere mi-ar fi de ajutor
buna ziua,
ca si toti cei de aici , am facut-o si eu lata , am fost cu prieteni intr-un club si la plecare am fost tras pe dreapta pentru un control de rutina. dupa 6-7pahara de whisky baute in intervalul 11-03.30 dimineata mi-a iesit o alcolemie de 0,44in aerul expirat. precizez ca testul a fost facut la ora 4.30 . am fost la iml , mi s-au recoltat probe de sange prima la 6.30 si a doua la 7.30. bineinteles ca tot romanul am stat numai in telefoane si mi s-a recomandat sa declar ca am consumat bauturi alcoolice cu o zi inainte in jurul orei 11-17.00 (vin si sampanie) dupa care nu am dormit si nu am mancat fiind nevoit ca la 10-11 ore sa ma urc la volan pentru a duce pe cineva la spital . am consumat f multa apa in club. intotdeauna cand beau , consum apa sa-mi hidratez corpul sa scap de mahmureala si durerile de cap de a 2-a zi. precizez ca am baut 4 sticle de apa 0.5l si am fost la wc f des , de cel putin 6-7 ori pana mi s-au prelevat probe de sange , nu stiu ce importanta are. ce sanse am sa-mi iasa o alcolemie de sub 0.80 si cat de mult ma avantajeaza sau nu , faptul ca in declaratia mea consumasem alcool cu 12 ore inainte. eram foarte coerent , nu am avut probleme la testele medicilor.
Va multumesc!