avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Nina R

Activitate Nina R

Răspuns la discuția pensie de boala
Documente:am radiografii si rezultatul lor,am facut anul trecut fizio-terapii la Mangalia,am luat tratament dar degeaba.Anul acesta m-am prezentat la doctor cu dureri mai acute decat anul trecut,si mi-a dat tratament de urmat 3 luni de zile,intre timp am facut o internare la Medicala,in urma unei anemii unde am facut radiografie,la mijloc si glezna dreapta.La aceasta internare s-a descoperit coxactroza,pentru ca eu stiam doar de spondiloza cervicala si lombara.Am uitat sa mentionez ca am si 2 noduli mici la tiroida si urmez tratamen cu Euthyrox 50,depistati in urma unei ecografii.Spitalizare la ortopedie pana acum nu am avut doar tratament am facut cate 3 luni la rand si anul trecut si acum.
Va multumesc,
Răspuns la discuția pensie de boala
Am 41 ani,si 20 de ani de munca.De anul trecut nu mai lucrez,am probleme de sanatate(spondiloza cervicala si lombara,nevralgie crurala stg,,coxartroza bilaterala,osteofitoza calcanean dr.,fibrom uterin)dupa toate astea am facut si o depresie afectiva,fac tratament cu calmepan si linisan.Durerile sunt foarte puternice la solduri,cu toate ca iau medicamente anti-inflamatoare.
As vrea sa stiu daca am dreptul la pensie pe caz de boala?
Va multumesc,