Oferta de angajare o am in forma scrisa, semnata si stampilata de catre firma angajatoare si de catre mine
Inca nu am primit un exemplar din CIM cu viza de la ITM. L-am solicitat saptamana trecuta managerului de resurse umane, dar nu am primit nimic deocamdata.
Buna ziua,
cazul meu este urmatorul : m-am angajat cu data de 01.07.2009 pe baza unei oferte de munca care cuprindea un salariu de 800 ron net primele 2 luni ( perioada de proba) iar din a 3-a luna salariu 1000 ron net + tichete de masa. In momentul in care am semnat contractul , era stipulat doar salariul de 1089 brut. Cand l-am intrebat pe angajator de ce nu apar toate elementele din oferta de angajare si in contract mi-a zis ca se trece salariul initial iar din a-3 a luna vor emite un act aditional la contract cu modificarea de salariu. Eu i-am crezut pe cuvant si am semnat . A venit si luna a-3 a si pe cardul de salariu mi-au trimis tot 800 ron . Dupa mai multe telefoane si sesizari am primit si diferenta de 200 ron dar prin posta in plic ( clar bani la negru). Saptamana trecuta mi-au spus ca nu mai primesc tichete de masa ci voi primi bonus din vanzari trimestrial , adica in luna decembrie c/val la tichetele aferente lunilor septembrie , octombrie si noiembrie.
Din toate datele eu tind sa cred ca am luat o mare teapa si nu voi primi nici tichete de masa, nici bonus din vanzari, nu am primit nici un act aditional sa-l semnez pt marirea de salariu; nu am primit inca nici exemplarul meu din contractul de munca.
Ce pot sa fac in acest caz, avand in vedere ca sediul central al firmei este la Bucuresti , deci si contractele de munca sunt acolo, iar eu lucrez la o filiala a firmei in provincie .
Va multumesc si astept un raspuns
mihaela1234