Nu prea imi pot permite un avocat.. mai ales unul destul de bun, din pacate..
Iar in ochii mei multe sunt ambiguitati, tocmai de aceasta si incerc sa-mi mai deschid ochii cerandu-va ajutorul dumneavoastra.
Eu din cate inteleg.. sunt urmarit penal, nu sunt inca trimis in judecata. Daca nu imi angajez un avocat pana la urmatoarea prezentare pot pierde multe?
Daca ma duc maine acolo unde am fost citat pot intreba despre cazul meu? Sa le explic eventual ca am primit citatia dupa ora cand trebuia sa ma prezint...
Pe acolo pe la sectie mi-au spus sa stau linistit fiind prima abatere, n-o sa patesc nimic (de altfel asa le-au spus si lor - probabil avand in vedere ca eu am fost prins cu aproape 1g la mine, iar ei nu aveau nimic in momentul flagrantului).
Normal, ne-au saltat dupa ce s-a desfasurat actiunea de vanzare-cumparare.
Legislativ, inteleg ca risc inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi. As vrea sa stiu cam ce se intampla de fel in astfel de cazuri..
Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat declaratiile. In declaratia mea am scris ca sunt consumator de o luna de zile, am recunoscut ca am cumparat de la ei si cam atat. Ei au recunoscut ca mi-au vandut mie si cam atat stiu.
Astazi acesti "vanzatori" au primit citatie de la diicot sa se prezinte maine la tribunal ca invinuiti.
Eu nu sunt momentan acasa (unde ar trebui sa vina citatia daca vine). As vrea sa stiu care sunt sansele sa primesc citatie, daca vine acasa (la usa) sau in cutiuta postala si eventual daca risc ceva (grav) sau nu..
Pe acolo pe la sectie mi-au spus sa stau linistit fiind prima abatere, n-o sa patesc nimic (de altfel asa le-au spus si lor - probabil avand in vedere ca eu am fost prins cu aproape 1g la mine, iar ei nu aveau nimic in momentul flagrantului).