am avut un aparat de interfon in casa,eu avand copil mic l-am dat jos la 2-3 sapt administratorul a batut cu un om la usa sa ma intrebe daca interfonul meu functioneaza.Atunci le-am spus ca interfon eu nu mai am si ei atunci au zis ca de la mine este defectiunea,scurtul.Si la 1 luna a aparut pe lista de intretinere.pe factura si chitanta apare asociatia de locatari si nu este nicaieri specificat ca defectiunea a fost de la mine.Astazi am discutat cu presedintele blocului si dandul mi-a spus ca ei nu au niciun PV .
Am cerut si copie dupa PV de constatare la reparatie interfon si Dl Presedinte mi-a spus ca el nu are asa ceva ,ca nu are decat factura si chianta.Am facut si cerere in scris sa vedem daca primesc rasp.Ce termen de rasp au?5 sau 30 zile?
Va multumesc mult
i-mi cer scuze se numeste registrul de casa iar in registrul de casa acelasi numar de chitanta,aceeasi data mai figureaza si la alt locatar.Va multumesc mult pentru raspunsuri
am tot cerut si in scris sa-mi dea copii dupa borderou dar nu a vrut .am cereri inregistrate din martie 2009 si verbal si nimic .eu sant data in judecata pentru doua chitante din octombrie2006cu 200ron , marie2007cu 240ron,fondul de rulment de228ronsi 120 ron reparatii interfon,reparatii care au fost bagate doar la cota mea de intretinere iar chitanta data de firma figureaza pe asociatia de proprietariSi am ajuns sa acumulez o restanta de 3150ron. la alta chitanta pe care ei o trecusera drept restanta pe borderou figura un alt locatar din bloc,care face parte din comitet dar aceasta nu figureaza pe situatia financiara cu care ei sau prezentat la tribunal,dar figureaza pe alte situsatii financiare care au ajuns prin posta acasa sau la cutia postala.Iar in rest intretirea a fost achitata mereu pana in prezent.
am primit o citatie de la asociatia de proprietari,ca sant data in judecata pentru restanta la intretinere.Asociatia de proprietari mi-a tot trimis situatii financiare a apartamentului in care locuiesc.din lunile pe care ei spun ca eu nu le-am achitat nu gasesc 2 chitante,iar altele le-am gasit, numai ca la ei in registrul de casa figura un alt locatar din bloc.Am si o hartie facuta in care am doi martori din bloc,unul fiind chiar presedintele iar altul un vecin.Am tot facut cereri catre Asociatia de locatari, cereri catre presedinte sa mi se dea copie dupa borderorile de casa si chitantiere si pana acum nimic.Iar ei m-au dat in judecata.Ce trebuie sa fac pentru a depune o intampinare.Precizez ca mama mea este proprietara a apartamentului numai ca eu ma ocup de cheltuielile casei.i-mi trebui o imputernicire,procura facuta de mama la notar?Va multumesc si astept un raspuns