Buna ziua! In data de 5.11.2018 mi-am dat demisia conf. art.81(8)pe mail de la fostul loc de munca. Tot în aceeași zi am primit mesaj pe whatsapp de la fosta șefă ca imi voi primi banii si actele în data de 2 decembrie, mentionez ca data de 2 este data salariului.
Cat am fost angajată am primit salariul în mână deoarece am poprire, dar ei mi-au cerut cont in care sa imi viteze banii, le-am furnizat si cont.
Ieri am verificat dacă mi-au virat banii, dar nu erau virati, actele nu mi le-au dat.
Am aflat de la un coleg ca nu vor sa imi dea nici actele si nici banii.
Am rugămintea sa imi spuneti daca exista vreo cale legală pentru a intra în posesia actelor si a banilor.
Va multumesc!
Buna ziua! Ma numesc Nicoleta si am o intrebare. Sora mea este insarcinata in 2 luni si cand a dus la locul de munca adeverinta de la medic insotita de o declaratie propie din care reiese ca este insarcinata sefa ei directa nu a vrut sa le primeasca spunandu-i ca nu are ce sa faca cu ele. Ce poate face in aceasta situatie. Mentionez ca lucreaza la Posta Romana. Oare sa o duca la resurse umane direct? De atunci primeste un tratament mai special (se poarta f urat, o pune sa ridice colete cu toate ca a instiintat-o pe sefa ei directa ca are o sarcina cu risc de avort). Ce poate face in aceasta situatie? Multumesc!