avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters110562

Activitate ContSters110562

O sa incerc sa te ajut eu pt ca in caz ca nu ti-ai dat seama asa-zisii avocati de aici sunt fie cei care ii primim din oficiu(majoritatea),fie cei care spera sa apelezi la serviciile lor.
1.Cel mai rau caz pt tine-vei primi o condamnare la 1.6 ani cu suspendarea pedepsei(1.85-1.65 alcoolemie un judecator va interpreta ca 1.85-1.65 ani)-vei avea cazierul inscriptionat,permisul anulat-dupa aceasta perioada(care incepe de la acordarea unei sentinte definitive) vei fi reabilitat(adica nu vei mai avea cazier) si vei putea face scoala din nou si apoi sa dai de permis.Judecatorul ar putea dispune mentinerea in cazier a infractiunii pe o perioada mai lunga daca ai agravante-ex:accident,necooperare cu autoritatile in momentul depistarii alcoolemiei,cazier preexistent,etc
2.sfatul meu e sa-ti faci recalculcalarea,costa 510 ron si dc stii ce sa declari poti avea surpriza sa-ti vina o valoare care sa te plaseze in zona infractiunii.daca nu,iti va veni o valoare mai mica decat cea de acum care pe principiul enuntat la pct 1 iti va aduce o pedeapsa mai mica sau poate chiar o amenda administritativa dc prinzi un judecator intr-o pasa buna.mare atentie ca aceasta declaratie a ta sa fie sustinuta de martori(prieteni buni sau rude) si ar fi de evitat
sa declari ca ai consumat intr-un local-asta indiferent ce te va sfatui sa declari politistul care va dori sa aiba pct atacabile ulterior in cazul in care nu-i dai spaga-gen:bodega s-a armat la 22 si tu ai declarat ca ai baut acolo la 24

3.dc faci pasii astia si iti vine in urma recalcularii o valoare decenta,totul se va reduce la spaga-invariabil.daca o dai,desi eu te sfatuiesc sa nu te puna dracu,ba chiar sa-i reclami la DNA,ai putea scapa mai repede.oricum obisnuieste-te cu transportul in comun,slabe sanse sa scapi fara proces,mai ales ca esti amarat si tocmai astia sunt arsi mai tare ca sa scape aia cu bani-stii tu,de statistica
4.intereseaza-te si tu ce sa declari la recalculare,ca doar n-o sa-ti dau mura-n gura totul
5.n-ai nevoie de avocat,ia-ti unul din oficiu,sau apara-te singur,speta e simpla
6.un ultim sfat,dc ajungi la proces si exista toate sansele,subliniaza in fata judecatorului ca regreti fapta in sine si nu consecintele acesteia-hai ma ca-i simplu,eu am terminat litere..:)
eu am avut 0.44 mg/l in aerul expirat si 0.85 si 0.75 in urma prelevarii probelor biologice.politistul care-mi instrumenteaza dosarul mi-a sugerat sa efectuez recalcularea alcoolemiei,ceea ce am si facut.ba chiar a fost destul de amabil ca sa-mi dea si sfaturi privind declaratia in baza careia se face recalcularea(oricum stiam ce sa declar pt a schimba infractiunea in contraventie).toate bune si frumoase pana cand acesta mi-a cerut spaga pt a-mi depune dosarul.intre cativa ani de puscarie pt dare de mita si maxim 1 an cu suspendare,evident am ales-o pe a 2-a si am intrerupt si orice forma de comunicare cu acesta.numai ca spre surprinderea mea dosarul a ajuns la iml si intre timp a ajuns si la politie cu rezultatul.in cazul in care rezultatul este sub 0.8(ceea ce sunt absolut sigur) cat va mai dura pana sa-mi pot lua carnetul?mai poate sa amane cumva tinand cont de faptul ca nu am fost atent cu el?cum ar trebui sa procedez?