avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate aynur_007

Activitate aynur_007

imi doresc sa scap de ei pentru ca desi nu mai folosesc serviciile lor le platesc. Insa de 3 luni nu am mai platit nimic. Plus ca nu mai locuiesc in bucuresti iar acolo ei nu au acoperire. La punctele rds de informatii nu am aflat nimic, la telefon ma paseaza ba ca nu se incarca baza de date, ba ca sunt angajati noi si nu cunosc bine preocedura, ba ca daca am semnat tb sa platesc. M-am saturat. Cateva zile mai sunt in bucuresti si ma gandeam sa clarific situatia mea cu ei. Pe cei care au scapat de rds inainte de terminarea contractului, pe cei care cunosc modalitatea legala de a pune capat acestei magarii si pe toti cei care au o opinie ii astept sa isi posteze parerea. Multumesc
asa este nu am avut niciodata adresa schimbata din buletin. contractul a avut la baza doar buletinul meu. multumesc pentru raspuns domnule manolescu
pe data de 15.05.2008 am semnat contractul cu rds pentru internet, cablu +tel mobil si tel fix (pana la data de azi tel fix nu e instalat la nimeni din bloc)la adresa unde stateam in gazda. la semnare am specificat ca nu sunt proprietara si ca as dori sa semnez un contract pe 1 an insa mi s-a spus ca la ei contractele sunt incheiate pe o per de 2 ani. doresc rezilierea contractului pentru ca:- nu mai locuiesc la adresa respectiva iar parintii mei au aceste servicii tot de la rds si chiar la un pachet mai scump;- momentan eu muncesc in afara bucurestiului si in zona nu exista rds(doar la circa 35 de km). proprietarul nu doreste contractul si nici nu mai inchiriaza in curand. as dorii sa stiu ca posibilitati am sa scap de contract. multumesc anticipat