avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate byzantinus

Activitate byzantinus

Dupa aproape 11 luni de la raspunsul dat de dvs. in legatura cu capacitatea procesuala a cabinetului individual de avocat, aflandu-ma si eu intr-o situatie similara (un cabinet individual de avocat care a fost obligat prin hotarare judecatoreasca irevocabila la plata unor cheltuieli de judecata, hotarare care astazi are titlu executoriu si este baza unui dosar executional), ma lovesc de reaua credinta a executorului care pretinde ca el nu-l poate urmari pe avocatul respectiv (persoana fizica) pentru ca eu am titlu... pe cabinetul respectiv si nu pe persoana fizica (mi-a trimis raspuns in sensul asta). Cabinetul respectiv, care functioneza de 17 ani in Bucuresti, in mod "ciudat" nu figureaza ca platitor de taxe la niciunul din centrele fiscale de sector, si nu are conturi la nicio banca din Romania.
Intrebarea mea este: cu un astfel de raspuns in mana, pot sa-i fac plangere executorului la Ministerul Justitiei pentru neindeplinirea sarcinilor ce-i revin? Ce alta cale ma sfatuiti sa adopt?