avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate lili2007

Activitate lili2007

buna seara, am intrebat fostul angajator daca exista decizie de incetare a CIM la dansii, si ne-au spus ca nu este asa ceva , doar decizia de transfer, in cazul asta CIM cu noul angajator este legal?
o sa mergem la fostul angajator sa intrebam .Va multumesc
De la fostul angajator am primit doar decizie de transfer in care se specifica ca ne transfera cu toate drepturile din CIM si CCM existentela data transferului conform art.173 din legea nr.53/2003 pe perioada contractului de inchiriere cu societatea privata.Am intrebat fostul angajator si a spus sa mergem in instanta pentru ca s-a facut un abuz.Intrebarea noastra este daca vom avea cistig de cauza in instanta daca am semnat acel CIM cu noul angajator.
Buna seara!Am fost transferata de la o societate de stat la o societate privata conform art.173 din legea nr.53/2003 ca urmare a inchirierii a societatii private pe o perioada de 4 ani.mentionez ca in decizia de transfer se mentioneaza ca ne transferam cu toate drepturile din CIM si CCM.La data transferului am semnat un nou CIM cu societatea privata pe perioada nedeterminata, dar era si o clauza ca sunt in peroada de proba de 90 de zile, cei care ne-au preluat nu ne-au spus ca suntem in perioada de proba, iar noi nu am citit tot contractul.Dupa 90 de zile ne-au dat o notificare de incetare a CIM.Mai mentionez ca in toata aceasta perioada nu ni s-a dat nici un exemplar din CIM.Suntem in aceasta situatie 5 angajati din 7, mai putem face ceva.la vechiul angajator am avut CIM pe perioada nedeterminata.Mai mentionez ca nu am schimbat nici locul de munca , nici functia , si nici salariul la data transferului.Va multumesc.
Stim ca asigurarile pot sa-i despagubeasca, dar suntem totusi oameni, si nu inteleg foarte bine de ce toata lumea incearca sa faca astfel de intelegeri amiabile
Aveti mare dreptate ca viata unui om este inestimabila, traim cu toti un cosmar, nu stiu cum va fi viata noastra de aici mai departe, suntem profund afectati toata familia stiind ca in urma acestui accident a murit un om , cumnatul meu i-a tratament , nu mai tremura si nu mai plinge , dar doarme mai tot timpul , si nu comunica cu noi mai deloc, este efectul tratamentului, nu era sub infulenta bauturilor alcoolice, miine o sa mai avem o intilnire cu familia , suma care o cer noi nu o avem, suntem oameni simpli si modesti
Va rog sa ma ajutati,cumnatul meu a avut un accident in urma caruia un om a decedat si unul ranit.SUNTEM DISPERATI. Cumnatul meu era in timpul serviciului, vina este a lui, accidentul s-a produs pe o portiune de drum in lucru , a vazut tirziu panourile , a frinat, si a intrat pe contrasens, ciocnirea a fost frontala si fatala.Cumnatul meu a intrat in stare de soc.Am luat legatura imediat cu familia bietului om care a decedat, a spus sa ii lasam citeva zile, cel ranit a spus imediat ca el nu vrea sa ne faca mai mult rau decit este si ca lui daca ii dam bani se rezolva totul.Am angajat si un avocat, i-am dat celui de la spital 1400 euro si adt o declaratie la notariat ca renunta la orice drepturi.Dupa 4 zile de accident aluat si legatura cu familia celui decedat dar ne cer 12000 de euro, suma pe care noi nu o avem.Stim ca cumnatului meu i se va intocmi dosar penal, dar daca nu ne intelegem cu familia omului care a murit ce va mai urma oare?mentionez ca firma la care lucra avea asigurare RCA