avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate alex.lungu

Activitate alex.lungu

Imi cer scuze cititorilor pentru limbajul meu din primul post, eram inca influentat de zambetul ofiterului Politiei Romane. Multumesc mult celor care mi-au raspuns. Pentru cei interesati de deznodamant prietenul meu s-a hotarat sa-si repare singur masina.

PS: am ramas placut impresionat de promptitudinea raspunsurilor =D>
In nefericita seara de sambata un prieten a fost lovit de un bezmetic in parcarea de la un hypermarket. Nefiind dispus sa plateasca un amarat de polish (zgariata bara spate) il invitam la politie. Ajunsi acolo militianu` rade de noi ca nu se mai face asa acum... la asigurator luni... stabilim luni la 11 la asigurator, dar prevazand parca ce urma sa se intample intreb, daca asta nu vine ce facem? Veniti aici si depuneti plangere... Buuuuun, evident taranu` n-a venit si ne-am dus la politie sa facem marea plangere daaaaaaar cica dac-o facem ii ia permisu' si prietenului meu ca n-a declarat accidentu' in 24 de ore #-o, ca prostu` de militian cica n-a trecut in nu-stiu-ce registru. Acum eu stiu ca nu traim intr-o lume perfecta dar ce dracu?!

Intrebarile mele:
1) Ce putem face sa nu-i ia omului permisul?
2) Unde pot sa reclam si eu abuzul? (l-am inregistrat pe asta care zicea ca lui nu-i pasa...)
3) Daca-i ia permisu` si el il are de o luna maxim 2 tre` sa dea din nou?
4) Poate sa-i faca vreo plangere pentru distrugere sau ceva asemanator?
5) Parcarea de la hypermarketuri, in speta a realului se considera drum public sa fie acoperit din rca?