avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate cris28

Activitate cris28

Tecuciul este orasul meu natal. E frumusel, ceva mai ingrijit acum si foarte linistit! Plus ca are de toate: scoli, gradinite, spital, etc. Oricum, nu e dracul chiar atat de negru! As fi vrut eu sa ajung la tecuci decât pe aici prin ardeal, la mama dracului! Nu din pricina ca duc prea tare dorul oraselului asta mic, dar macar nu ma simteam catapultata asa in necunoscut! Si era si la doar 250 km de Bucuresti! Va tin pumnii indiferent pe unde veti ajunge. Gânditi-va doar ca ati reusit sa intrati in profesia pe care o iubiti şi pe care v-ati dorit-o. Este cel mai important! Pe mine asta ma tine!
Caracterizarea se da de catre cei de la Barou (iti scriu acolo ca nu ai fost cercetat disciplinar, ca ti-ai platit toate hangaralele, etc). Bafta in continuare si felicitari pentru reusita la examen. Va tin pumnii tuturor!
Răspuns la discuția legea 303/2004 art 33 alin 14
a trecut de comisia juridica din senat. urmeaza sa intre in plen.
ElenaIB a scris:

astazi auzii ca s/ar fi dat zilele astea o ordonanta de guvern prin care s/ar fi eliminat obligatia de a sta 3 ani de zile acolo unde ai prins post.stie cineva ceva?

Intra pe juridice.ro! Chiar astazi a scris cineva ca propunerea de abrogare a alin.14 Art.33 a trecut de comisia juridica din senat (a fost adoptata in Camera Deputatilor)! Avem speranta ca cel mai tarziu prin luna februarie anul viitor sa scapam si de interdictia asta. Eu una abia astept!
Stii cat te inteleg? Penalul a fost cosmarul meu indiferent de examenul pe care am fost nevoita sa-l dau pana la acest moment. Si la mine functiona aceeasi formula: invatam-uitam, invatam-uitam. Dar toate au trecut! Iti doresc tie si tuturor celor care viziteaza acest forum si urmeaza sa sustina examenul in 21 noiembrie toata bafta din lume! Dumnezeu sa fie cu voi cu toti!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Nu cred ca mai au timp :D!
Eu abia mi-am gasit chirie! Am mers patrusprezece ore cu masina dus intors, m-am intors cu limba pe umar, a fost jaleeeee....Dar macar am un colectiv super! Decretele alea trebuie musai semnate saptamana asta!
NU! Probabil saptamana viitoare. Oricum cred ca ar trebui sa fie semnate pana incepe cursul! Ati reusit sa va gasiti chirie??
din cate stiu eu, nu X-(! mai sunam saptamana asta!
Eu chiar sper sa faca asa, pentru ca nu mi se pare nici economic si nici logic #-osa faci grupa separata pe toamna pentru 13 oameni pe care sa o deplasezi si la timisoara. Pentru mine nu ar trebui sa plateasca statul nimic aici in bucuresti!