avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate mihai_b86

Activitate mihai_b86

Răspuns la discuția am nevoie de ajutor urgent
nu , nu am depus actele ca nu am mai apucat...in acest caz daca ma demit pot sa depun actele fara sa am cotizatia? cum si in ce fel se poate,daca se poate?
Răspuns la discuția am nevoie de ajutor urgent
claudia,pot sa primesc somaj daca ma demit ei chiar daca nu am 10 luni din 24 d munka ca asa mi-a spus cineva?u ce stii?

new_2009...intentii: le cer motiv serios si drepturile mele banesti pe cat am muncit si imi caut altceva d munca..
buna seara1 sa va spun povestea mea pe scurt...am absolvit fac de constructii ,tip bologna 4 ani..am dat apoi la master dar am intrat la taxa si am renuntat pt ca nu imi puteam permite,nu am primit somaj desi incepusem sa depun actele,apoi am gasit o firma care a spus ca ma angajeaza dar ca muncitor necalificat ca nu au locuri disponibile pt ing.constructori...am acceptat cu promisiunea ca in scurt timp cel mult 6 luni sa ma incadreze pe funtia absolvita...va spun ca nu prea cunosc legea...ceea ce vreau sa stiu e daca cei de la firma ar putea obtine subventia aia pe 12 luni chiar daca renunta la mine?eu am salar 650 d lei brut si acum dupa ce am o luna jumatate mi-au spus ca sa fac cerere de terminare a activitatii,asa pur si simplu fara preaviz si fara motiv...acum eu ce as putea sa fac?sa le cer motiv,preaviz si daca cum am spus mai sus firma mai primeste subventia? ei pot sa faca in asa fel ca eu sa figurez in continuare la firma si sa ia subventia,?conteaza ca sunt angajat bologna.? cum sa fac sa ies bine ca ma simt lucrat de catre angajator?
va rog frumos daca puteti sa imi rasp cat mai repede...sa imi deschidetzi si mie ochii cu o solutie ceva.va multumesc