Multumesc ff mult pt raspunsuri...Am plecat cu demisie. Deci intocmirea carnetului de munca nu este conditionata de adeverinta...E bine de stiut... La ITM Pitesti o fi aceeasi situatie ca la ITM Buc? Acum o sa am toate contractele de munca inregistrate la Pitesti..sper..la fostul meu loc de munca era problema ca aveau centrala in Bucuresti si de aceea am contractul de munca inregistrat la Buc. E atat de aiurea cand nu ai cunostinta de unele lucruri...macar acum stiu unde sa sun ca cei responsabili de la firma angajatoare nu au habar niciodata de nimic..
As dori sa stiu si eu cat dureaza eliberarea unei adeverinte de vechime pt. ca astept deja de 4 luni aceasta adeverinta de la ultimul loc de munca... Deja actualul meu angajator ma intreaba daca nu cumva am facut ceva in neregula pe acolo..eu am plecat in cele mai bune conditii, am demisionat, cu acordul partilor pt. a mai angaja in alta parte. De ce dureaza atat sa primesc o adeverinta? Si este adevarat ca nu mi se poate intocmi cartea de munca fara acea adeverinta? Ce pot sa fac pentru a afla ce se intampla cu ea? Am sunat la firma care se ocupa de personal si mi-au zis ca ei nu stiu nimic, ca asteapta sa se "intoarca" de la ITM Bucuresti#-o. De patru luni asteapta.....si eu la fel...am impresia ca de fapt nimeni nu stie nimic...am vb si cu alte foste colege si au zis ca au primit-o tot tarziu, adica dupa cateva luni, dar cat sa mai astept??