Mi s-a retinut permisul de conducere in noiembrie 2009 fara o dovada video,in care politistii spuneau ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului(ceea ce nu este adevarat).Am fost la tribunal si am depus plangere impreuna cu un avocat,care mi-a cerut onorariul 150 ron si a ramas sa ne vedem pe 22 ian 2010 la proces.am sunat acum si mi-a spus ca onorariul este de 700 ron(neprecizand de prima data).Nu am bani sa platesc avocatul.Va rog sa-mi spuneti care ar fi solutia problemei!
Daca nu ma prezint la proces,ce se intampla?
am inteles .... deci acum urmeaza sa astept procesul verbal , ma duc cu el la judecatorie fac plangerea apoi o sa imi dea un act cu care ma duc la politie sa imi iau permisul .. AM INTELES BINE ?
am inteles ... dar au zis ca o sa imi vina procesul verbal in 3 zile ... asta insemnand de luni sau de azi ? ... shi dumneavostra ce imi recomandati sa platesc amenda sau nu ??
dar am uitat sa va spun ca domni mi-au dat si o amenda de 120RON (un mil doua sute) in 48 de ore .. mai trebui sa platesc amenda ? sau daca fac plangere nu mai este nevoie ?
Aseara ma opreste politia shi imi zice ca am trecut pe rosu la un semafor ... numai ca eu nu imi aduc aminte sa fi fost rosu ... era maxim galben .... apoi am cerut proba video sau o fotografie ceva (avand masina echipata cu radar si toate cele numai ca era alba fara inscriptie de politie pe ea) dar au zis domni politisti ca nu am dreptul sa vad proba asa ca nu am mai semnat nimic ptru ca dupa parerea mea ar trebui totusi sa itzi arate o proba nu numai sa zica ei ca am trecut eu pe rosu si gata iti iau permisul ... Dupa ce nu am vrut sa semnez a oprit o masina din trfic a cerut buletinul domului si la pus pe el ca martor , in rest el a completat tot a si semnat in locul meu etc. Intrebrea este daca ma duc shi depun plangere impotriva procesului verbal am sanse sa imi recuperez permisul mai repede ? ... si daca DA unde depun plangerea ?