avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate balabanionut

Activitate balabanionut

Răspuns la discuția SUNTEM DISPERATI
MULTUMESC......acum 20 minute a plecat politia ...si ei au spus sa fac o plangere scrisa.....asa voi face maine dimineata la ora 8 ca atunci vine sectoristul......off:angry:
In urma cu 6 luni am cumparat impreuna cu sotia un apartament.Toate bune si frumoase,l-am renovat si ne-am mutat,
dar acum 3 luni la usa apare o femeie ca batea cu pumni si picioarele(asta era pe la ora 02.00 ).
Am deschis si am incercat sa vorbesc cu persoana respectiva,dupa 5 minute a plecat revenind dupa alte 4-5
ore spunand ca ea locuieste acolo.aAm gonit-o,si nu a mai revenit.A doua zi am aflat de la vecini cine era.
Era mama fostului proprietar,cu probleme psihice.Am incercat sa iau legatura cu fostul proprietar,acesta neraspunzand
la telefoane.Dupa alta luna de liniste vine iar (acelasi scenariu,batand in usa cu pumnii si picioarele,la ora 7.00).
De data asta am sunat la 112.Cei de acolo dupa un intreg interogatoriu,imi fac legatura la sectia de care apartinem
dupa care apare un echipaj.Acestia o scot din scara blocului si o lasa sa plece.
Nu a mai venit pana saptamana luni dimineatza la ora 5.Chemat politia acelasi scenariu.Seara la ora 18 merg la sectie
de politie si vorbesc cu politistul de proximitate ii povestesc problema.Acesta imi spune ca va incerca sa il gaseasca
pe vechiul proprietar(care am aflat ca sta la cateva blocuri de noi).Ajung acasa la ora 20 ....Surpriza nebuna pe palier
Chem politia ,vine si o data afara .Marti seara iar nebuna...normal ca si politia.Miercuri si joi liniste.Joi seara il sun pe
politistul de proximitate care imi spune ca a vorbit cu fost proprietar si a dat o declaratie ca mama lui e in grija lui
si ca totul s-a rezolvat.Vineri liniste.Sambata dimineatza(azi) la ora 6.00 top la usa nebuna calare pe usa.Chem politia,vine
si o da afara.

precicez ca nu am facut nici o reclamatie scrisa.ROG SFATUITI-NE CUI SA NE ADRESAM

P.S. Am uitat sa va spun ca acum 2 luni sotia a nascut....asa ca banuiti prin ce trecem