avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters112540

Activitate ContSters112540

fiul meu a semnat crezand ca este vorba tot de actul de acceptarea donatiei pe care il semnasem cu putin timp in urma, deci nu a mai citit inca odata (il citi-se inainte cand eram si eu acolo) fiind f.grabit de tatal lui care i-a spus doar ca "a mai ramas ceva de semnat" nu ca este vorba de un alt act de vanzare/cumparae a terenului. Iar notarita este o cunostinta a lui, cu care a mai facut si alte acte inainte, care eu cred ca stia despre ce este vorba, si nu i-a cerut fiului meu nici-un cont in care sa fie virati banii, cum era normal. A acceptat contul sotului meu pe contract, desi vanzatorul era fiul meu. Ce se mai poate face in aceste conditii? Fiul meu semneaza pentru prima data astfel de acte si nimeni nu s-a gandit ca sotul meu va face asa ceva. (practic a vandut terenul astfel sa nu mai fie nevoie de semnatura mea la vanzare si sa poata incasa el toti banii si partea mea pe care eu ii ceru-sem in caz de vanzare pentru ca de 10 ani nu ne mai intelegem deloc bine)
Buna ziua,

Am fost convinsa de sotul meu sa donam baiatului nostru un teren de valoare f.mare lucru cu care am fost de acord ptr. ca initial a vrut sa-l vanda si sa foloseasca el toti banii din vanzare ptr. constructia unei pensiuni (nu am fost deacord ptr. ca avem o relatie f.proasta de 10 ani) si am cerut 50% din pret in cazul vanzarii. Atunci mi-a propus sa-l donam mai bine baiatului, lucru cu care am fost de acord, numai ca dupa ce am facut donatia si eu am plecat cu baiatul acasa, el a facut imediat un act de vanzare/cumparare (in numele baiatului) cu o firma ... pe contract a trecut contul lui bancar, nu al baiatului si a chemat baiatul inapoi sa semneze (spunandu-i ca mai trebuie sa semneze ceva, copilul a crezut ca e vb tot de actele ptr. acceptarea donatiei) si astfel a vandut terenul in aceeasi zi si a incasat evident si toti banii in contul lui, fara ca eu sau baiatul meu sa primim ceva. Ori eu nu am facut nicidecum donatia lui. Vreau sa mentionez ca in cateva luni am fost abandonati de el (de 10 luni sta la noua casa unde urma sa ne mutam, iar noi (eu si baiatul nostru de 30 de ani) am ramas la vechiul domiciliu si nu avem nici macar cheile de la poarta de la celelalte proprietati. Intrebarea mea ar fi: Pot cere revocarea donatiei, noi fiind casatoriti inca in acte? Am acest drept?
Ce sanse am sa recuperez partea mea, daca banii au fost cheltuiti de el pe niste aparate ptr. firma? Am incercat sa ajung cu el la intelegere dupa plecare, ptr. divort de comun acord cu tranzactie, dar el spune ca nu are sa-mi dea nimic, pentru ca el a facut totul si eu am fost casnica ( suntem casatoriti de 31 de ani si avem un baiat de 30 de ani) Intradevar el s-a ocupat de afaceri, iar eu de tot restul singura...fara sa-i cer niciodata ajutorul, avand mai multe case cu piscina, gazon, caini... etc. Ce sanse am la divort daca am fost casnica 31 de ani? Cum fac revocarea donatiei?