Buna ziua,
as vrea si eu un sfat legal legat de urmatoarea problema: sunt angajata de 12 ani la o institutie de stat pe un post incadrat la SSD II (studii superioare de scurta durata). Intre timp am absolvit cu examen de licenta Facultatea de Psihologie. Am solicitat agnajatorului trecerea mea de pe treapta SSD II pe S (studii superioare) in cadrul aceluiasui post, conform diplomei de licenta. Insa de la serviciul Resurse Umane mi s-a spus ca datorita noilor reglementari de salarizare in anul 2010 au posturile blocate si nu pot face aceasta promovare sau trecere de la o treapta de salarizare la alta. E legal asa ceva?
Ce as putea face totusi sa rezolv aceasta problema legal?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua, as vrea sa ma ajute si pe mine cineva cu niste sfaturi legale daca se poate. Am o prietena care a trait 14 ani cu un barbat fara insa sa aiba acte impreuna. Din pacate, acum 3 saptamani el a murit intr-un accident. Impreuna au facut 2 copii minori (13 ani si 2 ani). Copiii sunt pe numele barbatului. Ei stateau intr-un apartament proprietatea barbatului. Unul dintre fratii vitregi(adica frate doar de mama) ameninta ca ii da afara pe prietena mea si pe copii. Se poate asa ceva? Cine mosteneste de fapt apartamentul? Copiii sau celelalte rude? Va multumesc anticipat.