avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate grefiersup

Activitate grefiersup

Judecatori - Bucuresti
5.
21.
25.
29.
37.
38.
45.
54.
55.
Buna ziua tuturor!
La Judecatoria Ploiesti, 3 colege am primit repartitii + doua sunt chiar din Bucuresti + sunt sigura ca vor fi de acord sa se sustina cursurile de formare initiala in Bucuresti.
Eu sunt din Craiova + dar avand in vedere ca urmeaza sa+mi inchiriez o locuinta acolo - cred as putea face naveta Ploiesti - Bucuresti.
Am citit postarea de mai + sus a colegei de la procurori din Ploiesti si m+am gandit ca este o idee buna sa incercam sa facem naveta.
Din cate stiu mai este inca o colega repartizata la PJ Ploiesti.
Numai bine!
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI SI MULTA SANATATE UREZ TUTUROR COLEGILOR, ASTAZI, 09 MARTIE!
TOATE CELE BUNE!
Multumesc frumos colegilor pt. urarile facute!

La randul meu si eu urez tuturor doamnelor si domnisoarelor ca astazi sa primiti atatea flori incat sa va faceti gradina minunata; atatea felicitari incat sa aveti vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca veti da inapoi la fiecare, tot v-ar mai ramane destul…!
LA MULTI, MULTI ANI FERICITI SI CU MULTA SANATATE!
Buna ziua, tuturor colegilor!
1. Am si eu o intrebare legata de perioada imediat urmatoare cand vom fi pentru vreo 2 saptamani la noile locuri de munca, iar apoi vom merge la cursurile de pregatire.
Daca cineva a aflat de la cei care au luat in martie 2010 sau la un alt concurs de admitere in magistratura anterior, i-as ruga frumos sa ne informeze si pe noi.
Ma intereseaza daca ni se va deconta chiria pe perioada acelei luni in care vom fi la cursurile de pregatire.
Logic, la acel moment, noi vom fi deja angajati la instante chiar daca o luna de zile vom urma cursurile de formare initiala.

2. O rugaminte personala
Daca poate cineva sa-mi indice numele unei gazete / publicatie online cu anunturi de mica publicitate din mun. Ploiesti in care as putea cauta anunturi de inchiriere apartament, as fi recunoscatoare!
Eu am tot incercat sa gasesc ceva pe Net, insa deocamdata nu prea am avut mare succes.

Toate cele bune!
Timpul afectat repartitiilor noastre va fi unul fff. limitat.
Am descoperit pe site+ul INM un anunt + in aceeasi zi de 28.02.2011, la orele 13, va avea loc ceremonia deschiderii anului universitar pentru auditorii de justitie admisi la concursul din 23.01.2011.
Cred ca nici previziunea colegului Sendre + aceea ca vom avea macar 1 minut la dispozitie pentru a opta - nu se va adeveri in raport de noile informatii descoperite.
Se pare ca nu ne ramane decat acest forum pentru " a ne face temele " cum spunea o colega ceva mai devreme.

Auditorii de justiţie admişi în sesiunea ianuarie – februarie 2011 sunt invitaţi să participe la ceremonia deschiderii anului universitar din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, care va avea loc în data de 28 februarie 2011, ora 13,00, în aula INM, bulevardul Regina Elisabeta, nr. 53, sect. 5, Bucureşti.
Si eu voi ajunge, luni, in fata Institutului National al Magistraturii, inainte de orele 10,00.
Sper ca in ora aceea libera - inaintea repartiilor noastre - sa reusim sa cunoastem cat mai multi dintre colegii judecatori - astfel incat sa nu fim stresati de emotie cand va veni momentul optiunilor noastre.
Imi pare fffff. rau colegul de la procurori mai putin norocos decat noi ceilalti!
Nu trebuie sa-si piarda speranta! Multa, multa bafta in continuare!
Buna ziua, tuturor colegilor!
Si eu am fost sunata acum de catre o doamna de la CSM -
Ne vom intalni luni, oficial, in aula INM orele 11,00 -
Daca veti aprecia ca ne este oportun tuturor - poate vom reusi sa ne intalnim toti colegii de la judecatori ceva mai devreme - pt. a avea ocazia sa ne cunoastem putin si sa discutam direct, inainte de a ajunge in sala.
Toate cele bune!
Mii de scuze!
Colegul Iulian 17p a fost cel care a prevazut ca Plenul CSM nu se va putea intruni cu cvorum legal, maine in sedinta.