avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate buz

Activitate buz

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
asa e!acum am primit si eu vestea de la alt stresat dintre noi.....uraaaaaaaaaa!
am venit buluc la calculator ca s-o postez!multumim miron_ciprian!karmina, kiar ma gandeam cati bezmetici si-au dat demisia de la 01 mai ca noi?cica sa ma odihnesc....pai m-am odihnit de m-au apucat bazdacii.si mai zicea cineva ca ce mare greseala a facut ca si-a dat demisia de la 01 iunie....ei....ti-o luaram noi inainte....asa ca nu te mai simti atat de bou!sunt altii si mai si!dupa ce-mi trecuse relaxarea de dupa relaxare si-am revenit la starea de stres de dinainte de rezultate, kiar nu mai aveam kef de nimic...da' acum....party all the time!imi pare rau pentru pepita si pentru anais si pentru ivanmhl ca li se lua vacanta....da' tot mai e timp de una mica, asa de pofta....seara frumoasa!
mai, ivanmhl.....ai impartit o masa cu mine la mc donalds si-acu ma-ntrebi cine sunt ? pentru engfull....eu sunt la proc dar am vb cu cineva de la jud care a fost sunat. e cu litera j. din constanta, ca si mine. posturile tot in constanta. cred ca are legatura cu localitatea de domiciliu.
cazarea va fi in camin la inm.cate 3 in camera. se va posta pe site o adresa de mail la care vom putea trimite optiunile noastre(de genul eu vreau ca x ca mi-a placut de el la repartitii, tu vrei cu y ca te-a tinut de mana la psihologic) si "se rezolva".
m-au sunat si pe mine.eu sunt la L.aceeasi perioada.sigur ii vor suna p toti.tineti telefoanele aproape.
pai dak dureaza verificarea bunei reputatii, cred ca nu se poate vorbi de repartitii inainte de asta, nu?
BRAVOOOO!stiti ca eu de obicei scriu doar cu litere mici....nu-mi vine sa cred ce emotii am avut...am trecut si de asta.....acu' ce urmeaza?
anais, si eu ma gandeam la asta....din ce-am vazut eu a fost un an in care s-au dat in ziua in care au terminat interviul.in alt an le-au dat a doua zi...acum....important e sa scrie la toti admis!
seara buna!
acum am ajuns si mi-am propus sa scriu imediat ce ajung.nu aveam stare ,asa ca am fost acolo de la prima ora,kiar dak imi venea randul mai tarziu.s-a mers pe acelasi tipar - prezentare profesionala, cand m-am hotarat sa devin magistrat si de ce, exemplu de situatie complexa.apoi, intrebarile au variat in functie de ce a reiesit din testul scris - la mine- dak sunt sociabil(asta stiu ca reiesea clar din testul scris),dak sunt precaut- la intrebarile cu ce-as face dak, alesesem mereu varianta in care salvam ceva sigur;nu imi asumam riscul de a salva sau pierde tot.dak sunt exigent cu cei din jur - din intrebari reiesea ca sunt mai exigent cu mine si mai tolerant cu cei din jur;dak imi propun targeturi majore;dak am nevoie de aprobarea celor din jur - si la asta ma asteptam pentru ca bifasem mereu ca ii ascult pe cei din jur si tin cont de ei- le-am spus ca decizia imi apartine intotdeauna si dak am si aprobarea celorlati,asta nu poate decat sa ma bucure;ce-as face dak cineva incearca sa-si impuna punctul de vedere- am spus ca il prezint pe al meu argumentandu-l si ei au spus si dak totusi insista?si kiar ridica tonul?am spus ca dak ridica tonul eu reactionez calm, pentru ca altfel nu avem cum gestiona conflictul emotional aparut.cei din comisie incearca sa induca o atmosfera cat mai relaxata.iti dau impresia, cel putin, ca esti in regula.toti cei care au iesit, au iesit zambind, cel putin pana am plecat eu.vorba unui coleg,astia ne fac cu zambetul pe buze....intrebari pe care le-am mai auzit:credeti ca stresul va poate afecta viata?luati deciziile singur?dak ati luat o decizie e posibil sa o skimbati pe parcurs?cereti parerea altora cand luati o decizie?va asumati riscuri?bafta multa celor care urmeaza!si sa ne vedem cu totii la repartitii!
multumim mult,pepita!sigur ca toti am stat cu okii pe "fereastra" forumului asteptand un semn de la cineva care a trecut prin asta...
eu sunt tot sambata.e cineva mai devreme?
....si uite ce-am gasit postat anul trecut dupa examenul din martie....

La interviu, din discutiile cu colegii, toate intrebarile sunt legate de personalitate. Unele sunt chiar din test. Ca sa se edifice unde au fost dubii, presupun.
Cam asta a fost.

Interviul psihologic
Comisia este formata din doi psihologi. De obicei unul dintre ei pune intrebari, in timp ce celalalt te studiaza, punand doar putine intrebari - la obiect!

Pentru inceput ti se spune sa-ti faci caracterizarea (defecte, calitati). Apoi, care este motivul pentru care ai ales profesia.

Dupa aceea se uita in caietul cu raspunsurile la testul psihologic - scris si incep intrebarile. De exemplu:
Sunteti exigenta?
Daca va aflati intr-un grup ce preferati sa fiti: lider sau executant?
Va exprimati sentimentele?
Ajutati oamenii?

Pe tot parcursul testarii membrii comisiei isi iau notite.