buna ziua .. va sun in legatura cu o problema cu care ma confrunt la ora acuala .... am lucrat ca 0perator calculator la o firma de curierat (seful meu are cunostinte sus puse in politia romana )...si dupa demisie fortata {juristul firmei a fost desemnat de conducere?!] .au informat-o pe mama mea ca ma acuza de delapidare /plangere penala ... cu o suma fabuloasa..eu la ora actuala sunt la munca intr-o tara straina ptr a-mi achita bancile ....eu nu pot sa fac dovada predari banilor respectivi ...la firma bani sunt predati pe incredere si tot asa sunt predati mai departe in tara si in seiful firmei .....eu nu am vazut niciodata fisa postului meu ..salariu de pe cartea de munca nu corespunde cu cel primit de mine /in carte minim pe ec in mana 1400ron/am facut credit si a trebuit sa platesc diferenta de pe cartea de munca timp de 16 luni .... spuneti-mi ce am de facut in privinta acuzari de delapidare...cu testul poligraf..cum? a trecut mai bine de 3 saptamani ....ma judec cu ei cum sa fac...dati-mi un sfat !!! spuneti-mi cum sa m apar de un hot si evazionist de milioane de euro.....el fura statul si tot el strica ca este furat..... nu sunt singura persona care are probleme de la aceasta firma de curierat ....sa sesizez ITM dar nu am dovezi....sa sesizez eu politia ... sa dau test poligraf in tara unde sunt?! ce sa fac
.......inca ceva in ziua demisiei nu mi-s-a facut niciun proses verbal de predare/gestiune de nimeni .... pur si simplu am predat pe un biletel( cateva plicuri cu bani )unei persoane care la acea data nu era cu forme legale la firma respectiva ....era asa zisa proba ... nu stia nici operare calculator(dar cunostinta cu sefa ) ......iar restul de plicuri au ramas in seif firmei..pe acestea nu le-am predat ...nici nu m-am gandit... ce am de facut