avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate shaddow333

Activitate shaddow333

Răspuns la discuția plagiere website
nu e neaparat vorba de domenii com sau ro. exista un cuvant , care ma reprezinta pe piata romaneasca, exemplu: colgate deci cum ar putea exista doua firme sub aceasi denumire care vand aceasi produs? acum indiferent daca e colgate com sau colgate ro daca ambele desfasoara activitatea in aceasi tara si vand aceasi produs. oricum am inaintat o plangere catre politie, am atasat dovezi ca individul face comert la negru sau contrabanda .. intre timp am facut rost si de alte dovezi noi, actuale, si am sa predau tot la organele de politie. intre timp acel cuvant care este denumirea si paginii mele de web si ca o marca care ma reprezinta, in curand va fi marca inregistrata, cea ce nu se va putea folosii fara acordul meu in Romania, si atunci o sa am si pretentii pentru despagubirea creata de acest individ. deacea nu vreau s dau inca in judecata, doresc sa scot de pe piata, sa am dovezile ca pe ce site si ce a vandut, si cand o sa am certificatul pentru marca respectiva am sa pornesc recuperarea prejudiciilor in instanta. deci daca ceva nu fac bine va rog sa ma sfatuiti
am pus si in atentia vamii romane, acest individ, in viitor sa nu poata sa faca import , ilegal.
Răspuns la discuția plagiere website
multumesc pentru raspuns!
Asa am decis ca maine sa ma duc la politie si sa depun o plangere referitor la aceasta problema.
buna ziua
sunt detinator a 2 pagin web ex. www.paginamea1.ro si www.paginamea2.ro
cineva vazand ca am suces cu aceste pagini a facut exact aceasi denumiri www.paginamea1.com www.paginamea2.com adica difera doar prin domeniul com.
si creaza confuzii printre clienti, am pierdut deja un procentaj de 20%,
am sanse sa castig in instanta daca nu e marca inregistrata??? si doresc sa mentionez eu sunt o societate comerciala iar respectivul este un contrabandist, care vande la negru produsele si aduce marfa contrabanda, pacalind vama Romana si statul Roman. cunosc destul de bine pe respectivul ca mi-a fost client! sau unde si cum pot face sesizare si la ce organe competente, sa primeasca pedepsa cuvenita de 15 ani pentru faptele lui. Eu ca platitor de taxe nu pot permite ca orice jegos profitand de renumea firmei mele sa faca vanzari si profit!
multumesc anticipat pentru raspuns.