avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate alex27

Activitate alex27

Am contractat un credit de nevoi personale de la banca in anul 2006 pe durata a sapte ani, in anul 2007 nu mi-au marit rata deloc apoi au inceput sa mareasca rata, iar la inceputul anului 2009 mi-au marit rata foarte mult, drept pentru care i-am reclamat la A.N.P.C. Avand un contract in care era mentionat ca dobinda este variabila cei de la A.N.P.C. mi-au raspuns ca dosarul meu impreuna cu celelalte dosare ale altor clienti care au patit acelas lucru vor fi inaintate instantei de judecata pentru constatarea clauzelor abuzive si anularea acestora.
In luna august cei de la banca mi-au trimis un act aditional la contract in care imi spuneau sa fiu deacord cu dobinzile si comisioanele lor, eu nefiind deacord nu l-am semnat.
Cand am fost luna aceasta sa imi platesc rata mi-au cerut sa semnez un nou contract de cont curent persoane fizice motivandu-se ca este o directiva a BNR si ca trebuie semnat. Nu am semnat contractul si mi-a fost dat acasa pentru studiu, nu stiu ce sa fac,sa-l semnez sau nu. Va multumesc